hvordan du opretter en partition til et hjem

hvordan du opretter en partition til et hjemBruge nogle områder af dit hjem for mere end ét formål er altid en god idé , især hvis du har små boliger eller begrænset rådighed kvadratiske optagelser . Oprette et eller flere MP , Multiuse områder giver dig mulighed for at få mest brug ud af det tomme rum : rum , der tjener dobbelt told er dobbelt så nyttige . Med en partition og et par smarte udsmykning teknikker , kan du fuldt ud at udnytte hver eneste kvadratmeter af dit hjem

Du skal bruge: .
Rumdeler
Maling.
Møbler .
Område tæpper .


1 .
Bestem plads planlægning . I betragtning af alle de variabler og konfiguration , hvad der ville være mest fordelagtig i hjemmet , inden nogen istandsættelse påbegyndes, er afgørende . Beslutte, om du ønsker at vende rummet til et soveværelse /kontor , stue /spisestue , kælder /hjem gym , hobbyrummet /klasseværelset , eller gæsteværelset /håndværk området . Baseret på denne beslutning , foranstaltning rummet og træffe afgørelse om dimensioner af partitioneret områder , under hensyntagen til de aktiviteter, der finder sted i hvert område , og hvad møbler du får brug for . Dette vil hjælpe dig med at beslutte , hvor at sætte en partition.
2 .
Afgør hvordan man bedst kan opdele rummet . Der er et par teknikker, du kan bruge til at gøre dette . Du kan adskille den plads fysisk ved hjælp af en faktisk rumdeler som en sammenfoldelig skærm , bogreol , hængende gardin , løsøre væg eller noget lignende . Hvis sådanne partitioner er for obstruktiv til din smag , eller hvis du føler rummet er for lille til dem , så prøv en mindre defineret indstilling, f. eks arrangere en række af potteplanter eller hængende et forhæng af ren og skær stof eller perler eller andet materiale for at lade lys igennem. Eller opdeler rummet visuelt i stedet for fysisk ved at male væggene i hvert område en anden farve , så brug møbler placering og areal tæpper for at definere hver plads .
3 .
Bring i møbelbranchen . For at holde de rum fra følelsen overfyldt , fastsætte en passende størrelse , og brug kun møbler , der er nødvendig . Til et hjemmekontor , er en bordlampe , skrivebord , og stol nødvendigt , men en bogreol kan tage for meget plads . En spisestue skal et bord og stole , men en vitrineskab er ikke afgørende . For et fartøj hjørne , fjerne behovet for opbevaringsbeholdere ved hjælp af et skrivebord med masser af indbygget opbevaring . I stuen på et mindre hjem , kan en sofa og stole være en bedre løsning end en stor , overfyldt sofa . Og en fladskærm monteret på væggen er langt mindre skæmmende end en traditionel tv , hvilket også ville kræve en rum- hogging underholdningscenter eller TV-stativ .

Anden Artikel

 • hvordan du opgraderer køkken bordplader og gulve på et budget
 • ideer til efteråret boligtekstiler
 • funky vintage måder at dekorere gamle møbler
 • kan du male porcelæn fliser rundt om en pejs ?
 • hvordan man kan dekorere en victoriansk soveværelse design
 • hvordan du installerer kapper stænger og hyldeknægte
 • hvordan man kan dekorere en stue med metalliske detaljer
 • hvordan man kan dekorere en skandinavisk stue
 • ideer til en knagerække
 • bambus gulve & termit
 •