hvordan du opretter en sort og hvidt køkken tema

hvordan du opretter en sort og hvidt køkken temaHvad er sort og hvid og rød over hele ? En avis ? Nej, en moderne køkken dekorativt mønster er sort og hvid og rød over det hele. I en stor sort og hvid køkken , er hvide skabe , hvid apparatur og hvid flise hvid grundfarve tilføjelser til køkkenet . Sort køkkenbordet apparater , sort Fleck køkkenbordet design , og sort barstole giver perfekte tilbehør til den sorte og hvide køkken . Byger af rød farve, der vises på farverige dækkeservietter , dunke og blomsterarrangementer kan bruges til at sætte fokus og opmærksomhed på en sort og hvid køkken farveskema . En dekorativ sort , hvid og rød køkken er moderne , levende og indbydende . For nogle enkle tips om , hvordan man trække dette udseende ud , så prøv at indarbejde disse simple teknikker i dit køkken rum . For nogle praktiske forslag ,

besøge www. GuidetoKitchenRemodeling. com for nogle nyttige forslag, du har brug for : .
køkkenbordet apparater
rød tilbehør .
sort køkken indretning .
hvid maling .


1 .
White Tilføjer en sprød og frisk Køkken Appel
White er lyse og rene . Hvid køkkenskabe bringe en enkel og forfriskende element til moderne køkken design . Hvid er ren og enkel , så brug den til at bringe en følelse af ensartethed til dit køkken miljø . Grundlæggende hvid apparater som køleskab , komfur , og opvaskemaskine vil give en enkel dekorative appel til dit moderne køkken design . Hvide fliser kan bruges som gulv eller som en stænkskærmen område over dit køkken komfur . Grundlæggende hvid tilføjelser , herunder designer plader , træ trim , og en kedlen vil trække det hvide elementer i en sort , hvid og rød køkken sammen på en måde , der er frisk og oplivende . Som det ses på denne side , kan BlackDecker. PartStore. com hjælpe dig med yderligere køkken desiging forsyninger .
2 .
Black Tilføjer Definition Elementer Værelset
Black er fed og værelse definere . Sort bordplade apparater som en blender , kaffekande eller brødrister kan bringe nogle solide egenskaber til et moderne køkken rum . Sort har en måde at stabilisere lysstyrken af et køkken med subtilt at tilføje dybde og varme til et rum . Contemporary sort og hvid granit eller marmor bordplade design kan give en tekstur element til et moderne køkken , der virkelig plads at definere . Mønsteret kan også blive gentaget med glamourøs vindue behandlinger . Elegant sort barstole tilføje en moderne og tidssvarende design appellerer , der både er funktionelle og attraktive . Sort tilføjelser til et køkken plads størkne den dybde og varme , der er nødvendig i en sort , hvid og rød køkken motiv .
3 .
Røde Tilføjer Zesty Farve til Køkken

Rød er zesty . Rød dækkeservietter , servietter , og dekorative håndklæder alle giver en måde at bringe farverige stof i et moderne køkken . Rød tilbehør er fantastisk og levende , så brug dem til at skabe opmærksomhed i køkkenet rummet . Farverigt designet rød beholdere kan bringe opmærksomhed til dit bordplader og skabe et knudepunkt for rummet . En af de mest påvirker dekorative effekter til en sort , hvid og rød køkken design er at vise en farverig buket af røde blomster på dit køkken bordet eller køkkenbordet . Rød er venlig , munter , og forfriskende . Med et par enkle dekorative teknikker , kan du oprette en sort , hvid og rød moderne køkken design , der er sikker på at behage. En avis er ikke det eneste , der er sort , hvid og rød over det hele.

gode råd og advarsler


 • Sort og hvid bør forblive som separate farve bidrag til rummet . Blanding af de to og tilføje grå accenter er ikke så slående for boligindretning årsager .
 • Vælg en sand rød eller en med en lille blå farvetone . Orange rød ser ikke godt ud, som et køkken accent farve .
 • Anden Artikel

 • hvordan man kan dekorere en stål - top buffet bordet
 • hvordan man kan identificere nitte rating og specifikation
 • hvordan man planlægger at indrette dit hus
 • hvordan du installerer et poly membran under keramiske fliser
 • hvordan man kan omlakering hvidkalkede køkken frysere
 • tæppe vs tæpper
 • hjem bar projekter
 • coffered loft design ideer
 • de bedst bedømte puder
 • glasblokke bruger
 •