hvordan du opretter en spa tema badeværelse

hvordan du opretter en spa tema badeværelseHvis du nogensinde har taget en tur til spa , så du ved, hvordan luksuriøse , afslappende og vidunderlige oplevelsen kan være . En spa stil badeværelse kan blive gentaget i dit hjem med en lille designe indsats og værelse da © cor . Selvfølgelig vil du blive savnet den faglige massør og eksperten terapi , men det samme spa miljø kan genskabes . Spa design , dating hele vejen tilbage til de dage af det romerske imperium , har vist sig som en populær udsmykning motiv .
Som du kan se ved at besøge på denne side , badeværelse-glas-forfængelighed . dk kan hjælpe dig med spa tema tilbehør til dit badeværelse . For et par praktiske tips om , hvordan du opretter en spa design for et moderne badeværelse , skal du følge disse enkle forslag

Du skal bruge: .
parfumeflasker
lotion flasker .
naturtræ accenter .
rustikke metalarbejder .
badeværelsestilbehør.


1 .
Eksperimentér med Shades of Blue og Yellow
Der er noget naturligt og akvatiske , der dukker når nuancer af blå og gul kombineres til at danne en spa-lignende badeværelse farve ganen . Start med at male væggene i badeværelset en blød grå blå eller en dæmpet periwinkle farve og tilføje hvide trim til området . Farverige nuancer af blå eller gule fliser kan tilføjes som et dekorativt element til spa tema badeværelset . Disse farver kan også blive inkorporeret i et badeværelse forfængelighed eller medicinskabet for mere interesse og raffinement . Fliser og sten er begge populære romanske medier , så indarbejde disse i dit spa badeværelse design når det er muligt . Hvis du bor nær en lokal flise virksomhed, kan du bede om deres hjælp til at skabe en dekorativ balje nederdel til dit badeværelse design . Tilføjelsen af flise på ydersiden af dit badekar er en måde at opgradere hele spa lignende badeværelse appel .
2 .
Udforsk Antik Metal Tilbehør
A spa tema badeværelse er en fantastisk måde at indarbejde antikke metalarbejder til et levende rum . Smedejern håndklæde reoler, beaded flasker , vintage krukker og metalliske bogstaver kan alle bruges til at bringe en rustik spa element i rummet . Hvis det er muligt , kan du bruge de samme elementer som hardware tilbehør på din medicin kabinet og lagerfaciliteter . Rustik metalarbejder , der har en subtil naturligt element vil bringe afdæmpede karakter af en spa i harmoni med den varme gule og rindende blå farve ordningen.
3 .
Invester i måder at Soap it Up

Udarbejde klart glas eller glasbeholdere kan fyldes med dekorative sæber til at bringe en spa inspireret badeværelse til livet . Disse luksuriøse sæber ikke kun se fantastisk , men også lugte duftende . At øge levetid sæbe , holde dem i deres klare cellofan indpakning , så de ikke kan forringes eller holde sig til hinanden . Personlige tilføjelser gerne dine foretrukne boble bad, shower gel , eller badesalt vil også tilføje en spa motiv til badeværelset området . En dekorere spa tema badeværelset er varmt og indbydende , når subtile nuancer af blå og gul bruges til at pynte op . Metalarbejder tilbehør og en sæbe samling også bringe ensartethed og dekorative appellere til din spa inspireret badeværelse motiv .

gode råd og advarsler


 • Spa design er fleksible, når det kommer til en farve gane , så brug din egen personlige stil foretrækker . Indarbejde hvid i mønstret er en god plan .
 • Fliser er skrøbeligt og knækker let , så brug TLC , når du installerer det .
 • Anden Artikel

 • tips om maleri ru vægge
 • hvordan man installere en ventilator i loftet , der ikke er pre- wired
 • hvordan man kan male et mobile home for at se større
 • hvordan man kan passe trappe tæpper
 • drenge soveværelse ideer : Tonka
 • ideer til et fald loftet i en kælder
 • hvordan man kan dekorere en drengs værelse med en tropisk tema
 • top maling farver til børneværelset
 • tips til energibesparende elpærer
 • hvordan man kan dekorere et soveværelse i en ø tema
 •