hvordan man dato noritake spisestel

hvordan man dato noritake spisestelEn af mange japanske producenter at eksportere Kina til USA i løbet af det 20. århundrede , har Noritake forblev populær overalt. Sin anerkendelse voksede da sin keramik var præmier givet af en sæbe virksomhed i 30'erne . I perioden lige efter Anden Verdenskrig , har sendt besætter amerikanske styrker servicet hjemmet og Noritake samt konfekturevarer spredning . Siden dengang har holdbarhed , skønhed og appel af Noritake porcelæn ikke forringes. Hvis du har samlet op eller arvet et stykke Noritake , er det relativt nemt at bestemme dens omtrentlige alder .

Du skal bruge:
internetadgang
. Boghandel eller et bibliotek .
Kamera .


1 .
Find mærkerne på ryggen af din stykker Noritake porcelæn . Begynder i 1904 i Japan , når producenten ikke bruge firmanavnet Noritake , men ( sammen med andre japanske fabrikanter ) markerede porcelæn og keramik kun med ordet " Nippon , "for at angive oprindelseslandet . Fra 1914 til 1940 var visse produkter stemplet med bogstavet " M " , omgivet af en krans , ifølge Gotheborg. com . "M " repræsenterede Morimura Brothers import firma , der lancerede Noritake .
at bestemme datoerne for disse tidlige produkter , konsultere et katalog over backstamps bruges af Noritake . Guider , både i bogform og på Internettet , vil billedet af de forskellige mærker , der anvendes af Noritake sammen med datoer hver backstamp blev brugt-. fra den tidligste produktion, indtil virksomheden blev lagt beslag på en konglomerat i 1980'erne
2 .
Fotografi eller tegning af porcelæn mønster samt eventuelle markeringer på bagsiden af det stykke , hvis mønsteret endnu ikke er identificeret eller dateret . Søg de mange hjemmesider, der afsættes til Noritake salg og forskning . Hvis en brik ikke kan identificeres ved maker 's mærker på det tilbage , kan du være i stand til dato det af mønster på forsiden af arb . Der er websteder, der lader brugeren rulle gennem billeder af porcelæn mønstre ved maker til at identificere mønster navne .
Yderligere høring af porcelæn og antikviteter forhandlere kan give flere oplysninger end der umiddelbart kan findes online-. nogle forhandlere kan frivilligt til at identificere og dato et mønster hvis du bliver spurgt
3

Søg efter en 1930'erne katalog fra en Buffalo , New York , sæbe fabrikanten kaldet Larkin Company . Dette selskab tildelt stykker Noritake porcelæn som præmier eller præmier for at købe visse af selskabets sæbe , skønhed og rengøringsmidler . De Larkin Selskabet offentliggjorde lister over de Noritake mønstre til rådighed .
4 .
Consult en bog , der afsættes til at identificere og dating Noritake mønstre . Guider til Noritake porcelæn og japansk keramik og porcelæn omfatter fuld-farvefotografier med datoer for talrige stykker. Disse vejledninger kan også indeholde stregtegninger af mønstre samt maker's varemærker.
5 .
Kontakt Noritake . Det Noritake Virksomheden er stadig i erhvervslivet i dag-skønt med en anden ejer . Sin hjemmeside indeholder en liste over pensionerede mønstre samt en kontakt formular til anmodning om oplysninger om at finde erstatning og yderligere stykker af vintage Noritake porcelæn .

Anden Artikel

 • karm vindue oplysninger
 • hvordan man tapet en plakat
 • sydvest interiør ideer
 • pejs væg ideer
 • hvordan man designer en lurvet chic soveværelse
 • memo pad ideer
 • kreative ideer til små boliger
 • hvordan man kan passe trappe tæpper
 • hvordan du kan genbruge stof scraps
 • hvordan man kan hænge sorte ud forhæng for at blokere lys fra toppen
 •