hvordan man designer en spisestue med en eklektisk lysekrone

hvordan man designer en spisestue med en eklektisk lysekroneModerne smarte design i spisestuen kræver gennemførelse af en eklektisk lysekrone . En lysekrone har vejen for at omdanne en grundlæggende spisestue til en unik madoplevelse . I de fleste hjem design , er spisestuen lysekrone omdrejningspunkt i rummet . I spisestuen , typisk så vant til at spise og underholdende , hængende en dramatisk lampen i midten af loftet skaber formål , design og elegance i rummet . Afhængig af din spisestue motiv , kan du vælge fra en bred vifte af lysekroner og lamper , der vil hjælpe dig med at opnå dine belysning mål . Spisestue lysekroner kan bringe en spændende og eklektisk element til din spisestue da © cor . For et par enkle lysekrone ideer til din spisestue , så læs videre . Som det ses på denne side , kan potternbarn. com hjælpe dig med din lysekrone design

Du skal bruge: .
lysekrone
lysdæmper .


1 .
Lysekroner lysere og udvide Dining Room
Et hængende lampen har en fantastisk måde at tilføje en hyggelig og indbydende element til din spisestue design . En lysekrone oplyser spisestuen gør det til at se større og mere ekspansiv . Desuden kan et stort spejl på en af væggene skal bruges til at reflektere lyset kilden på en måde , der udvider hele spisestuen layout . Selvom du faktisk ikke at tilføje firkant optagelser til rummet , er du giver illusionen af en lysere og mere ekspansiv plads . Derudover kan du vælge en spisestue lysekrone , der fokuserer lyset nedad for at tilføje belysning til bordet og vægge . Hvis du hænger dit lysekrone kun et par meter fra loftet , vil du sprede lyskilden og bringe en lys og munter belysning til hele spisestuen .
2 .
Lysekroner Kom i en bred vifte af stilarter
Lysekroner kommer i en bred vifte af stilarter , former og størrelser . Hertil kommer , er disse spisestue lyskilder lavet af en bred vifte af materialer . Du kan vælge en smedejern design for en afslappet eller rustik spisestue indstilling . Som en anden mulighed , kan du vælge en børstet nikkel eller messing lysekrone til en mere moderne og formelle design appel . Selv hvis du ikke kan finde den perfekte spisestue lysekrone i butikken , kan du Refinish det selv for et unikt og eklektisk spisestue motiv . Hvis din lysekrone valg behov små nuancer , sort eller blæst glas valgmuligheder tilføje en følelse af ægte elegance til fastholdelsesanordningen og til spisestuen selv . Når en lysekrone 's pærer er ikke skygge , kan du vælge en lavere watt pære eller en lysdæmper med henblik på at reducere uønskede blænding . Greatchandeliers. com , som vist på denne side , kan hjælpe dig med kreative lysekrone idéer .
3 .
Lysekroner Tilføj Eclectic Charm
Spisestue lysekroner kan prydet med eklektisk dekorative stil at tilføje særlige kvaliteter til spisesalen . For eksempel tager en lysekrone , der er blevet pakket med vinstokke på en naturlig og elegant appel . Med lidt ekstra charme i tankerne , kan du male et dekorativt mønster på loftet over bunden af lysekronen . Denne fantasifulde Derudover kan elegant og charmerende . Ornamental perler eller prismer kan tilføjes for at give din eklektiske lysekrone et nyt look . Lysekroner gøre en spisestue og bringe lys og eklektisk designer elementer til rummet . En dekorativ lysekrone kan omdanne din almindelige spisestue i en spændende og dejlig værelse .

gode råd og advarsler


 • Lysekroner er tunge , så sørg for at have noget hjælp , når du installerer dem .
 • Brug ikke pærer med for høj en effekt . De kan bryde .
 • Anden Artikel

 • retninger for at gøre vinduet nuancer
 • hvordan man kan hænge eller vise en håndlavet papir skulptur
 • ideer til at hænge væg flag
 • LED belysning optioner
 • elpærer , der ikke bliver varm
 • hvordan man designer køkken backsplash med dekorative fliser
 • hvordan man kan gøre forhæng fra dynebetræk
 • hvordan man tapet på bagsiden af en reol
 • den bedste maling farver for sundhed
 • hvordan man kan gøre dit hjem smukkere meget billigt
 •