hvordan man kan afgøre, hvilken metode feng shui til at bruge

hvordan man kan afgøre, hvilken metode feng shui til at brugeDer er så mange typer af feng shui derude , at det kan være svært at afgøre, hvilken der skal bruges , og desuden hvilke der er faktisk giver resultater . Ved hjælp af denne tutorial vil du få en smule mere viden pf feng shui typer og forhåbentlig blive bedre i stand til at træffe en beslutning

Du skal bruge:
Et åbent sind er bedst til denne artikel, da det kan have nogle interessante og uventede overraskelser .
.


1 .
Angiveligt er der over 300 forskellige typer af feng shui . Forhåbentlig har du ikke været udsat for helt så mange ellers , er der en god chance for du vil have et væld af overvejelser . Først , vil vi beslutte, hvilke typer af feng shui vi gerne at beslutte fra . Dette bør ikke være svært , har du sikkert haft nogle eksponering for de typer af feng shui , der interesserer dig . Nogle typer af feng shui er: .
2
-Form skolen , dette er en stor skole og nyttigt . Det interagerer nemt med en masse andre former for feng shui , fordi den finder sted på ydersiden af et rum
-. Compass skole , denne teori er en at de fleste mennesker er let fortrolige med , fordi det bruger nogensinde så fælles ba gua teori , men det re-dirigerer det til nord eller mod af huset-enten man arbejder for forskellige typer alt efter mere specifikke teorier . Dette er normalt ikke god til at producere meget præcise resultater , og er undertiden i konflikt med andre skoler . Jeg har aldrig haft forudsigelige resultater eller set de ønskede resultater med denne metode .
-Ba gua , eller Bagua , denne teori er den sandsynlige den mest udbredte teori , og det er på grund af ren og skær enkelhed af det. Det er en one size fits all kort for feng shui . Ud over elementære i brugen , bruger ikke kvalificeret konsulent det, fordi det mangler resultater , skaber forvirring og giver feng shui et dårligt navn . Men mange ukvalificerede mennesker bruger dette som en nem metode . Det er en del af den Forsimplede ned version bragt til os af feng shui buddhistiske munk for den vestlige verden . Ligesom mennesker , er rum som individuelle , som vi er, og denne metode udelukker tilføje personlige elementer til mix
-Black Hat Theory ( BHT )-. ofte sidestilles med buddhismen , blev denne teori lavet i 70 's , som en munk , der Forsimplede ned teori for vesterlændinge , fordi han troede dem ude af stand til at forstå og ville lave noget let forståelige og tilpasning til de behov, DIY feng shui .
-Intuitiv Teori , denne teori bygger på følelser . Ikke nødvendigvis af dig , men primært på de følelser af mennesker der forestår evalueringen . Svært at sige, at nogle man ikke bor et sted kan beslutte, hvad der ville føle bedst for den person, der bor der .
-Eight Mansions eller øst /vest Teori-Det er en faktisk brugbar og fleksibel med Xuon Kong eller Flying Star -metoden , med gode resultater . Det vurderes rum på videnskabelige beregninger og tager personlige elementer i betragtning .
-Xuon Kong , eller Flying Stars metode-dette er langt den bedste og mest nøjagtige feng shui metode, der giver de ønskede resultater . Det bruger personlige beregning og faglige elementer at få gode resultater hver gang . Dette er den dyreste form for en feng shui evaluering og toppen konsulenter bruge denne
3
Den bedste måde at afgøre , hvilken metode du gerne vil bruge , er at afgøre : .

1 . De ønskede resultater . Hvad er din mest eftersøgte udfald , og som en tror du vil få dig til at dette resultat i den bedste /hurtigste måde ?
2 . Bekymrer du dig om rigtigheden-hvis dette er vigtigt , så kan du se, hvilke typer ud som om de ville give det bedste mest nøjagtige resultater til din unikke situation .
3 . Hvis du har brugt en feng shui metode , og det har ikke været arbejdet videre til en , der synes ligesom det vil give dig de ønskede resultater .
4 .
at finde ud af , om din nuværende feng shui metode virker , eller hvis du er i tvivl , tage ned alle dine kure og forbedringer . Hvis din feng shui konsulent gjorde der job dit liv skal vise konkrete ændringer til det værre , når disse kure /udvidelser /retsmidler er fjernet . Men hvis der ikke sker ændringer , er det sandsynligt , du bruger , hvad jeg vil kalde Fun Fake Feng Shui . Denne metode virker for alle skoler , der er en virkeligt resultater producerer teori , hvis intet ændringer, du har en bedrager metode på hænderne .

gode råd og advarsler


 • Fjernelse kur /udvidelser /retsmidler er noget, jeg anbefaler som en feng shui læge /konsulent hvis kunden er usikker .
 • Tillad cirka seks uger for helbredelsesmetoder til at arbejde , før du fjerner dem og anse dem uværdig .
 • Denne artikel kan ændre din mening om din nuværende overbevisninger om feng shui .
 • Fjernelse kur /udvidelser /retsmidler kan resultere i uønskede konsekvenser , hvis man bruger autentisk , klassisk , traditionel feng shui . Hvis du bruger en anden metode kan det resultere i, du ønsker en refusion fra dig konsulent .
 • Anden Artikel

 • hvordan man kan afgøre noritake kina mønstre
 • hvordan man gør en espresso finish på møbler
 • hvordan man kan male reproduktion møbler til at se primitive
 • løsninger til buede vinduer
 • den bedste vægfarver til badeværelser
 • den bedste måde at skære skum kroneformen
 • foråret bryllup udsmykning idéer
 • hvilken type flise bør gå foran en pejs ?
 • køkken design ideer ved hjælp af hvid frysere
 • gør- det - selv firkantet metal kasser
 •