hvordan man kan dekorere en accent væg

hvordan man kan dekorere en accent vægSkaber den perfekte indretning til dit hjem , kan til tider føles som en kompliceret to tusind brik puslespil . Heldigvis kan udnytte en accent væg i hvert rum giver dig fokus og struktur som at finde alle de ydre kant stykker af denne sofistikerede puslespil design . Udsmykning en accent væg er en vigtig del af indretningen . Accent vægge er omdrejningspunktet strukturelle elementer , der bringer alle kendetegn for et værelse sammen på en måde , der er kunstnerisk tiltalende og inspirerende .
Hvis du besøger shopping. yahoo. com og CrateandBarrel. com , som det ses på denne side , kan du få nogle innovative udsmykning idéer . Dekorativ væg kunst kan også bruges til at henlede særlig opmærksomhed på din accent væg

Du skal bruge: .
interiør maling
. maling forsyninger .
malere tape .
vægudsmykning.
vægdekorationer .


1 .
Vælg ene væg til Paint en anden farve
For den største effekt i accent væg design , skal du vælge en væg til male et anderledes og helt unik farve . Da attraktiv hjem da © kor ikke behøver at være prangende , kan du vælge at male en accent væg en lidt anderledes nuance end dine andre vægge . For eksempel kunne tre vægge i et rum blive malet beige og en væg kunne være malet mokka brun . Som en følge heraf vil farverne stadig blandingen og overgang problemfrit , samtidig med at den dramatiske konsekvenser af en accent væg for at tage førstepladsen . Hvis din stue eller soveværelse mangler farve og drama , så skal du ikke tøve med at bruge en dristigere farve til din accent væg . Accent vægge kan have en øjenåbnende effekt ved blot at tilføje et brag af farver . En unik accent mur farve, som har sin egen interesse og karakter kan trække fokus for venner og familie , som du elsker at underholde .
2 .
Ramme med Molding

For de mest moderne design i accent væg teknik , rammen på væggen med kroneformen . Kroneformen er en simpel teknik , der kræver anvendelse af formspændt træ rundt om dit værelse . Typisk er det malet hvidt eller en off-white farve , men du kan bruge din egen kunstneriske udformning at trække renter til din accent væg . Interiør designe tendenser fokuserer på at skabe en accent væg , som er enkel og elegant . Forestil dig et kulturelt museum med eklektisk og kunstnerisk inspirerende malerier på hver væg . De fleste museer bruge princippet om at skabe en accent væg som en primær udsmykning teknik . Tilføjelse støbning til et museum stil væg øger den strukturelle og arkitektoniske opfindsomhed .
3 .
Pynt med en primær Piece of Art Work
For den mest dramatiske visuelle appel , kan en accent væg være dekoreret med et stort kunstværk . Stykket kunne være et maleri , en skulptur , eller et stykke metal . Vigtigst er det, bør dette ene kunstværk arbejde i harmoni med design og farven på din accent væg . Sort og hvid væg kunst tendens til at være den mest alsidige og moderne , så kan en kvalitet indrammet sort- hvidt foto eller udskrive være ret inspirerende . Hvis din accent væg er meget stort eller har en hvælvet loft , så skal du måske ønsker at bruge en overdimensioneret stykke væg kunst at skabe opmærksomhed om området. En accent væg design kan hjælpe med at bringe alle de komplicerede stykker af dit hjem sammen på en måde , der præsenterer en færdig billede . En accent væg er den bedste måde at bringe fokus og struktur til din boligindretning .

gode råd og advarsler


 • Spot lys fokuseret på vægudsmykning tilføjer en dramatisk appel .
 • Brug korrekt støtte til din væg kunst , så du ikke skader dine vægge .
 • Anden Artikel

 • natursten ideer til en walk-in bruser
 • hvordan man designer frugtfade
 • hvordan man kan blande og mørkere væg maling med et farvehjul
 • ideer til vedbend skål centerpieces
 • sammenligning af vinyl og aluminium vinduer
 • hvordan man kan holde en dyne i at glide
 • hvordan man kan vise dine familie billeder for hyppige visning
 • Sådan opdaterer en apparat gammeldags komfur
 • bordløber indstilling ideer
 • romantisk sommerhus design ideer
 •