hvordan man kan dekorere en caribbean køkken design

hvordan man kan dekorere en caribbean køkken designHvis du nogensinde har besøgt Jamaica , "mand , så har du sandsynligvis basket i den energiske og tropiske da © kor , som fyldte hoteller og restauranter . En Caribien tema køkken kan give dig mulighed for at gense dem eksotiske steder , der minder dig om det frodige landskab og elegant da © cor . En Vestindien motiv for et køkken er nemt opnå , hvis du tillader din interesse i troperne at blande med din rustikke naturlige side . Caribien hjem da © kor er eksotisk , men det er også enkel og jordnær i sin fundamentale makeup . Hvis du vil oprette en funktionel og levende Caribien køkken , skal du følge disse enkle dekorative interiør design forslag . Som det ses på denne side , kan KitchenTile. HomescapeKitchens. com hjælpe dig med dit køkken indretning behov

Du skal bruge: .
planter
stearinlys .
lysestager .
blomsterkummer .
farverige sengetøj .
dækkeserviet .


1 .
Textured Walls og flisegulve
Intet helt kommer hjem stemningen i Caribien som teksturerede vægge og klinkegulv . Med en lille mængde af fælles stof fordelt på dine vægge i en hvirvlende og fejende bevægelse , kan du oprette enkle tekstureret vægge . Væggene kan derefter slibes og males med en jord tonede maling farve som sand eller sten for at skabe afdæmpet og elegant strukturerede stil . Hertil kommer , . store sten fliser , der måler 12 af 12 kan bruges til at skabe en eklektisk og Caribien inspireret gulvplads De bløde tekstur og den kølige fliser vil hjælpe din Caribien køkken design føler mig helt autentisk .
2 .
stort sortiment af tropiske planter
Dit køkken pladsen er lidt begrænset fordi den også skal være funktionelt med køkkenbordet apparater , en brændeovn , og et køleskab . Opbevar disse apparater enkle i design og begrænse antallet af redskaber , fade og møbler , der pryder køkkenbordet område . I stedet for disse poster , tilføje tropiske planter i flere højder , løv designs , og plantageejer containere . Alsidigheden af tropiske planter vil bringe en stærkt Caribien tema til dit køkken . Hertil kommer , udsender planter ilt , så dit køkken område vil være sjovt og forfriskende . Hvis du vil tilføje dimension , kan du også placere et par af tropiske planter på gulvet eller i vinduet området . At sikre overlevelsen af de tropiske planter , skal du sørge for , at masser af lys ind i køkkenet og være tro mod vand dem i henhold til anvisningerne . CompanyC. com , som det ses på denne side , kan hjælpe dig med din Caribien indretning .
3 .
Cool Rindende farver
Du har allerede tilføjet varm tekstureret vægge og cool gulve til din Caribien køkken design og suppleret området med et stort sortiment af tropiske planter. Nu er det tid til at introducere afkøle våde farver , som er et symbol på havet og havet ind i dit køkken design . Interessant nok , blå er ikke den eneste kølige våde farve , der kan tilføjes til rummet . Hvis man observerer en badeby på en varm sommeraften , vil du se bløde nuancer af pink , gul og lilla alt blandet med det blå vand . Ofte vandet endnu ligner mere en turkis farve end en ægte kongelig blå . Disse er de kølige våde farver, som kan føjes til din Caribien køkken design . Nogle ideer omfatter køkken kuverter og dækkeservietter , som er en blanding af vævet pastelfarvede stoffer , klart glas containere, der er blevet fyldt med sand farvet muslingeskaller , og en aqua farvet køkken smide tæppe . Rindende farver vil tilføje en designer touch til din Caribien køkken motiv . Genskabe en Caribien design i dit køkken rum vil bringe tilbage alle gode minder fra din tropiske ferie .

gode råd og advarsler


 • Caribbean farver kan indeholde levende farver som fuscia eller turkis , så længe de er dæmpet med bløde varme ekstra nuancer .
 • Oprettelse tekstureret vægge er en vanskelig procedure , så praksis et lille område , før dit forsøg på at gøre en hel væg .
 • Anden Artikel

 • pleje af natur granit sten bordplader
 • hvordan man kan finde farvepaletter for at søge efter farver at male dit hus
 • hvordan man kan placere draperier kroge til loft monteret gardiner
 • hvordan man kan restring ledningen på roll- up bambus tremme rullegardiner
 • to etagers hus design
 • eksempler på laminat køkken bordplader
 • hvordan man kan vælge nye gardin slips backs
 • hvordan man kan dekorere en lem soveværelse
 • loft støbning ideer
 • den bedste bedømte vinduer for et hus
 •