hvordan man kan dekorere en piger badeværelse med feminine design

hvordan man kan dekorere en piger badeværelse med feminine designNogle gange kan en feminin badeværelse design er den perfekte ting for et hus fuld af damer . Uanset om det er en lejlighed suite , et hus fuld af sorority søstre , eller et badeværelse for to søstre , kan en pige 's badeværelse tilføje et feminint touch til dit hjem da © cor . En pige fortjener en smule af funkle , et strejf af glamour , og en antydning af glitz at personalisere og dekorere hendes badeværelse . Et badeværelse , der er designet til at bringe ud skønheden i den feminine dekorative appel kan være en givende hjem forbedring projektet . Hvis du er træt af din kedelig og kønsneutral badeværelse design , skal du følge disse enkle tips til et badeværelse motiv , der er blød og feminin . Som det ses på denne side , kan JCPenney. com og KrystalGWB. com hjælpe dig med dine piger badeværelse design

Du skal bruge: .
feminin tilbehør
blød accenter .
parfumeflasker .
perler .
luksuriøse tekstiler .


1 .
Pynt med overdådige parfumeflasker
noget magisk , som et eventyr , der sker , når en pige 's badeværelse er dekoreret med farverige og romantiske parfumeflasker . Parfumeflasker er ikke kun romantiske og velduftende , men de er også designer venlige . På grund af den flotte glas design, forførende farver og inspirerende former og forme , parfumeflasker gøre det perfekte dekorative accent for en feminin badeværelse design . For at tilføje et ekstra strejf af elegance til pigens badeværelset , kan du tilføje perler eller en beaded halskæde til en flaske parfume . De yderligere gnistre kan bringe en simpel parfume flaske til et helt nyt dekorativt niveau .
2 .
Go Crazy med Spejle
Spejle er reflekterende og glamourøse , så gå amok med spejl design i en pige 's badeværelse . Udsmykkede forgyldte spejle , hånd spejle , og makeup spejle kan alle få et feminint dekorere element til badeværelset design . En stor metallisk spejl kan bruges som et knudepunkt for dine feminine badeværelse . Ud over at være funktionelle og attraktive , kan glamourøse spejle også lave et badeværelse rum ser meget større end det er. Spejle afspejler på en måde , som maksimerer plads og dimensionelle elementer i et badeværelse . Feminin badeværelse design hviler på indarbejdelse af spejle i udformningen af rummet .
3 .
Forkæl dig selv med tilbehør
A girly badeværelse er den perfekte måde at bringe en forkælelse element til værelse efter en lang dag . En feminin badeværelse kan være fyldt med dyre cremer , designer parfume , og luksuriøse toiletartikler . Hertil kommer , kan komfortabelt stoffer som en badekåbe og overdådigt håndklæder bruges til at supplere den girly motiv . En feminin badeværelse bør gøre brug af en satin foret badeforhæng , blonder vindue behandlinger , og en struktureret bad tæppe . Hvis du har brug for at tilføje et feminint touch til dit hjem , så lad en girly badeværelse give dig den perfekte indretning element . Overdådige parfume flasker , glamourøse spejle , og forkælelse tilbehør vil hjælpe dig med at oprette en feminin badeværelse suite , der er luksuriøse og magiske .

gode råd og advarsler


 • A piger badeværelse kan har også bestemt tema som Old Hollywood , eventyr , Vogue , surfboards osv.
 • Fyrene kan ikke lide at lave rod i en piger badeværelse , skal du så sikker på en alternativ badeværelse er til rådighed for den mandlige befolkning .
 • Anden Artikel

 • stilarter beadboard
 • udvendige hus maling farver
 • negativer for at bruge keramiske fliser
 • Har du til genbehandling manipuleret kork gulve ?
 • hvordan man kan dekorere med middelhavsstil vindue behandlinger
 • hvordan man kan dekorere et køkken med rustikke tilbehør
 • hvordan man kan sælge Sterling bestik
 • hvordan man kan genbruge glas til noget sødt
 • billige måder at gentage din lejlighed
 • enkle køkken backsplash ideer
 •