hvordan man kan dekorere en toscanske stue

hvordan man kan dekorere en toscanske stueToscansk dekorativ stil i en stue er bygget op omkring arkitektonisk dynamik , sten og rustikke antikken . At genskabe denne dekorative tema i dit hjem , skal du komme i kontakt med din romersk rødder . Romersk arkitektur er udsøgt og den simple fantasi funktioner i Toscana interiør design er bemærkelsesværdige og inspirerende . For at integrere en sådan fantastisk design element ind i din stue , skal du tillade udyrkede arkitektonisk design-aspekter at tage i centrum .
Som du kan se ved at besøge på denne side , JCPenney . dk og i toscansk stil-deco. best-price. com kan hjælpe dig med toscansk tilbehør ideer . Følg disse tre enkle trin til at omdanne din stue til en toscansk landsby design
1 .
Indføre Textured Vægge og Natural arkitektoniske elementer
toscanske indretning handler om struktur og arkitektonisk design . Den romerske borgere var velstående og strålende , så det burde ikke komme som nogen overraskelse , at de arkitektoniske elementer i deres hjem blev udsøgt . Rustik loftsbjælker , pudsede vægge , og træ døre bør overlades i deres naturlige tilstand . Hvis du er nødt til at genskabe disse elementer , forblive tro mod den naturlige og robuste skønhed, som disse strukturelle elementer portrættere . Knyttede træ , groft tekstureret vægge , og nødlidende trædøre bringe toscanske hjem design til et helt nyt niveau . Deep vinduer med bord og Batten skodder og bly ruder bringe en autentisk stoflige og arkitektoniske motiv til det toscanske dekorative tema .
2 .
Udforsk stort vægmaleri og Tile Design

Vægmalerier af kreationer i naturen er symbolsk for de vigtigste kendetegn ved toscanske hjem design . Sådanne billeder som fugle , kan træer , blomster og damme blive brugt til at dekorere dit udarbejde toscanske tema . Der er nogle kunstnere, som vil skabe en unik vægmaleri på en stue væg for dig , men du kan også bruge din egen kunstneriske talenter til at skabe den perfekte udstillingsgenstand . Udforsk dekorative muligheder , som vil hjælpe dig med at oprette en romersk inspireret Vægmaleri . Hertil kommer , kan rustik metal flise og forvitrede sten fliser bringe nye toscanske design i din stue . Den robuste og forsimplede skønhed toscanske design ligger i sin harmoniske blanding af naturlige materialer og menneskeskabte artisteri .
3 .
Primitive Hardware og Tekstil Suppler de toscanske Motif
Primitive hardware og forvitret tekstiler føje til den naturlige balance i arkitektur og kunstnerisk autenticitet . Heavy Iron dørhåndtag , hængsler og knopper , der skulle ligne forenklede metalarbejder , perfekt til en toscansk stue design . Smedejern og kobber kan anvendes som et supplement metal accenter for en levende og vejrtrækning romansk design . Primitive tekstiler , herunder gulvbelægninger og gardiner , kan bruges til at trække elementerne i en toscansk design sammen . Vær sikker på at undgå brug af tapet tekstiler eller børstet nikkel hardware , fordi disse medier er for moderne og syntetisk . En toscansk tema stuen kan bringe elegance og raffinement i din bolig . Indførsel af teksturerede vægge , arkitektoniske bjælker , vægmalerier , fliser , primitive hardware , og autentiske tekstiler kan kombinere til at skabe den toscanske inspirerede rum i dit drømme .

gode råd og advarsler


 • Rustik metal virkelig rust , så sørg for at du ikke tillader fugt i området.
 • arkitektoniske udformning kan være svært at skabe uden en ekspert designer eller ingeniør .
 • Anden Artikel

 • hvordan du får vist små spejle
 • hvordan man bruger en læder tekstur rulle
 • kreative toppers for dækketøj
 • hvordan du gør dine egne brugerdefinerede closet organisation - soveværelser
 • hvordan man bruger området tæpper at forskønne værelse indretning
 • hvordan feng shui dit køkken
 • hvordan man undgår tæppeflise dukker op
 • hvordan man laver en dag seng / gæsteseng
 • hvordan man kan dekorere dit hus , så det bliver et hjem
 • hvordan man laver en konvolut pude
 •