hvordan man kan dekorere et badeværelse med stof

hvordan man kan dekorere et badeværelse med stofLigesom de fleste rum i dit hus , skal et badeværelse stof i levende farver og mønstre til at skabe en moderne og tiltalende rum . Øjenåbnende designer appel ofte ligger i brugen af stoffet . Heldigvis grund af karakteren af et badeværelse , stof er en væsentlig og funktionelt design element . Hvis badeværelset ikke bruges på en regelmæssig basis , så du kan investere i luksuriøse og upraktisk tekstiler . Ellers bør fugtbestandigt stof og vand tolerant tekstiler bruges til at dekorere dit badeværelse område . I et badeværelse , der bruges på daglig basis , bør stoffer være vaskbart og plette bevogtet . For nogle praktiske måder til at indarbejde stof i dit badeværelse design følge disse enkle tips . Som det ses på denne side , kan potterybarn. com give nogle levedygtige badeværelse udsmykning idéer

Du skal bruge: .
luksuriøse tekstiler
sengetøj .
håndklæder .
bademåtte .


1 .
ladlængde Bruseforhæng Giv Drama
Drama er nøglen til badeværelset design . Uanset om dit badeværelse motiv er en simpel naturlig en eller et meget forskønnet design , kan en ladlængde badeforhæng giver en følelse af drama . Badeforhæng design, der er lange og flagrende ligner dekorative vindue behandlinger og giver ofte omdrejningspunktet i et badeværelse . Badeforhæng mønstre kan ternet , stribet , blomstret , solid , eller en kombination af forskellige designs . Den dramatiske effekt ved at have bruseforhænget næsten nå gulvet giver dig mulighed for at svinge gardinet ud til siden når det er nødvendigt . På grund af den fugt og luftfugtighed , der ofte samler sig på et badeværelse gulv , er det vigtigt , at din badeforhæng faktisk ikke trække på gulvet . Dette kan medføre meldug eller uønskede pletter . Ladlængde badeforhæng give en dramatisk dekorativ effekt i et badeværelse .
2 .
Dekorer Din Håndklæder Giv Kunstnerisk Appel
kunstneriske appel er et afgørende dekorativt indslag i badeværelset design . Badehåndklæder , håndklæder og vaskeklude alle bringe en kunstnerisk element til badeværelset design . Viser håndklæder kræver brug af dekorative hardware og dekoration teknikker . For eksempel kan du tilføje en metallisk finish til et håndklæde rack og pynte et håndklæde med perler eller pynteudstyr . For eksempel kan en beaded halskæde bruges som trim på en dekorativ bad eller håndklæder . Lagdeling dekorerede håndklæder vil også give tekstur og struktur designer appel . Som vist på denne side , kan CrateandBarrel. com være en værdifuld ressource for dine dekorative behov .
3 .
Fabric vindue behandlinger Tilføj Texture
Window behandlinger giver en vigtigt element i en tekstur til et badeværelse design . Som enhver vigtigste rum i dit hus . et badeværelse fordele ved at udarbejde vindue behandling effekterFabric sengeforhæng , gardiner og nuancer bidrager til den stoflige elementer i et badeværelse design . For en spændende visuel appel , binde bånd omkring ladlængde gardiner , som om de var fremstillet til at blive en uafgjort op skygge . Du kan koordinere bånd med håndklæder , badeforhæng og tilbehør i badeværelset . Øjenåbnende designer appel er opnåeligt , når farverige teksturer og forskønnet stoffer bruges i et badeværelse design . Stof er en væsentlig og funktionelt design element for ethvert badeværelse .

gode råd og advarsler


 • Hvis din badeforhæng trækker gulvet , kan en simpel kant løse problemet .
 • Window behandlinger og badeforhæng bør være et supplement .
 • Brug ikke stoffer , der bløder farve som en badeforhæng . Fugten vil helt sikkert medføre farvestoffet til at bløde .
 • Anden Artikel

 • hvordan man kan hånd laver en metal kæde gardin eller divider
 • hvordan man kan tilføje karakter til et badeværelse for under $ 50
 • trash til skat Indretningstips
 • hvordan man kan iscenesætte et hjem med design forbedringer
 • pleje af natursten
 • hvordan man bruger latex male med oliebaseret primer
 • hvad er glidende panel vindue behandlinger ?
 • hvordan man kan planlægge pendel belysning
 • farver , som supplerer steg maling
 • hvordan man ReWire en væglampe
 •