hvordan man kan dekorere et soveværelse med en rustik sommerhus motiv

hvordan man kan dekorere et soveværelse med en rustik sommerhus motivHvis du nogensinde har set nogen af Walt Disney 's tegnefilm spillefilm , så har du sandsynligvis har en god fornemmelse for , hvad en hytte tema soveværelse omfatter . Belle fra Skønheden og Udyret , Snehvide , og Fiona fra Shrek alle boede i hytte stil hjem , der havde simpelt da © kor og eklektisk design . Udsmykning et soveværelse med en rustik hytte motiv er en designer trend , der giver dig mulighed for at bringe det simple liv sammen med eklektisk personlighed . Et af de grundlæggende funktioner i sommerhus stil design er at huske , at en eklektisk blanding af landlig stil og enkle elegance kan bringes til afslutning med en dominerende arkitektoniske træk . Typisk , denne funktion er en storslået soveværelse vindue , rustikt støtte bjælker eller kunstnerisk knudepunkter.
at opnå en sofistikeret hytte motiv til dit soveværelse design , skal du følge disse tre enkle forslag . Som det ses på denne side , kan du besøge Target. com og CrateandBarrel , com for nogle sommerhus soveværelse dekorationer

Du skal bruge: .
stearinlys
rustikke accenter .
sommerhus stoffer .
træmøbler .


1 .
Fokus på Kærlighed til Countryside
Forberedelse til at dekorere dit sommerhus tema soveværelse hviler på den sande midler som dekorative inspiration finder sine rødder . Sommerhuset Motivet ligger i det samlede engagement til at beundre , vise og respektere elementer i den rustikke landskab . Hvorvidt denne designer appel hviler i jordovn vaser , antikke sten have skulpturer , spadserestokke , naturlige vidjer og strå tilbehør , eller buketter af vilde blomster , stemningen i landet gennemsyrer soveværelset plads . For et simpelt forslag , skal du vælge en naturlig blomsterprint , som er afdæmpet og jordnær for en bedcovering . Hertil kommer , tilføjer haven lerkar som tilbehør , et spejl , der er indrammet i en sten design , og omfatter en lille have espalier som en vægdekoration . De glorificerede fokus på landet vil give dig mulighed for at skabe den perfekte rustikke sommerhuset motiv .
2 .
Udforsk Rustik Elements
Natural trægulve og mildt tekstureret mure, der har været malet en dæmpet gul eller brændt orange vil tilføje rustikke elementer til dit sommerhus indretning . Hertil kommer , knyttede fyr hovedgærder og ende tabeller vil supplere den bløde landet design . Hvis du vil tilføje visuelle appel til dit sommerhus soveværelse , tage tid til at fokusere på den stil af vinduet . Du kan tilføje en farverig blomster vindue kasse og pynteudstyr til vinduet rummet . På ydersiden af soveværelset vinduet , bestyrelse og Batten skodder vil tilføje en simpel hytte stil . Din målrettet dekorative teknikker , der fokuserer på det arkitektoniske elementer i vinduet , og de træforarbejdende i rummet vil bringe rustikke sommerhus temaet til et helt nyt niveau . Naturlige skove er den bedste måde at udforske rustikke design-elementer .
3 .
Suppler med Eclectic tilbehør
dit sommerhus stil soveværelse skal ligne en koordineret virvar af farver , mønster og tekstur . Disse elementer er alt sammen med til at danne og eklektisk indretning . En hytte stil soveværelse kræver eklektisk tilbehør , der omfatter antikke haven ornamenter , etnisk dekorative tæpper , bløde og indbydende smide tæpper , og majestætiske vægtæpper . Wicker plantageejere , wildflower arrangementer , haveredskaber , og flet hatte kan alle bruges som eklektisk sommerhus stil tilbehør . Walt Disney-figurer syntes at elske inspirerende sommerhuset tema design , så hvorfor ikke udforske den samme element i dit soveværelse design . En rustik hytte motiv er både blød og dristige .

gode råd og advarsler


 • Sommerhus temaer fungerer godt i små piger værelser også.
 • Don 't mix and match for mange blomstermotiver mønstre eller resultatet vil være kaos .
 • Anden Artikel

 • overkommelig varme reducere vindue behandlinger
 • sengetøj definition
 • hvordan man kan se, om en vase er blæst glas ?
 • hvordan man kan holde fred , mens udsmykning
 • boligindretning ideer til log huse
 • ideer til påfyldning italiensk skål centerpieces
 • hvordan du udskifter metal udendørs udsmykning hjørner
 • hvordan man kan gøre stranden vindue behandlinger
 • sammenligning af vinyl og aluminium vinduer
 • hvordan man kan skjule et kæledyr kasse i din udsmykning
 •