hvordan man kan dekorere et støtteberettiget levende lejlighed

hvordan man kan dekorere et støtteberettiget levende lejlighedDer er et par enkle regler at følge , når dekorere en Assisted Living lejlighed . Én regel er , at less is more . Normalt er et støtteberettiget levende lejlighed vil være små med to værelser og seniorer bliver nødt til at skære ned for at flytte ind i dem . Mange seniorer tøve flytter , fordi de har samlet en masse rod i deres hjem i løbet af deres levetid . Vælge kun at flytte disse elementer, der bruges dagligt, og dine mest skattede ejendele til din Assisted Living lejlighed . Det er på tide at lette din belastning og flytte ind i en stress frit miljø . Planlægger at oprette en sikker , afslappet og komfortabel bistået levende lejlighed
1 .
Konfigurer Bedroom
Soveværelset skal have en komfortabel seng , der ikke er for stor , der er let at komme ind og ud af . Hold din seng enkle og stilfulde . Gør det nemt at lave sengen dagligt. En stor narresut på sengen er et godt valg med et par puder tilføjet til komfort . Placer en natbord ved siden af sengen . På natbordet placere en lampe , en LCD- ur med store tal og en telefon . Natbordet burde have nogle skuffer , der kan holde nogle bøger , blade , papir og andre emner . I soveværelset bør der være en kommode eller kommode til at gemme dine ekstra tøj og sengetøj . Hold højden af kommoder nås fra siddende stilling .
2 .
Arranger Stue
I stuen vil være et sted at tilbringe din dag og at hilse dine gæster . Start med en stol til dig selv . Elevator stole er gode valg , fordi de er både meget behagelig og gør det nemt at komme ind og ud af stolen . Du kan blive tilbragt mange timer i denne stol , så vælg en, der er både komfortabel og praktisk . Placer en ende bordet ved siden af din stol . Herpå tabel bør have nogle hylder eller skuffer til sted papir , bøger , blyanter osv. Anbring en telefon , papir , blyant , lampe , Kleenex og ting , som du vil bruge hele dagen i armene rækkevidde af din stol .
En sofa skal være lille nok til at passe ind i stuen plads . Hvis du planlægger at have gæster, der bor i løbet af natten vælge en sofa skjul-en-seng . Hvis rummet tillader tilføje et lille bord med et par stole .
3 .
Pynt med tilbehør
Billeder af familie og favorit souvenirs er de bedste ting at dekorere væggene. Placer en kalender i en bekvem beliggenhed Vælg et ur , der har store tal og dato. Atomure er et godt valg , fordi de automatisk vil tilpasse sig sommertid .
Placer en silke træ i et hjørne . Undgå område tæpper på gulvet , fordi de kan forårsage fald.
4 .
Hold Boligudstyr Simple
En lille skrivebord med skuffer , vil nemt at gemme papirer , lykønskningskort , kuglepenne , og forsyninger . Hvis der er plads en boghylde , som ikke er for høj vil tilføje lagerplads til skatte -og billeder. Hold pladsen fri af rod. Efterlad masser af plads til at gå rundt din lejlighed og fjern eventuelle genstande, som kan gøre dig til turen og falde .

gode råd og advarsler


 • skabe et sikkert og varmt støttede levende lejlighed .
 • Anden Artikel

 • hvordan man kan male over mørke træpaneler
 • historie Elizabethan fine bone china
 • gardin stilarter for et hjem
 • hvordan man laver en brugerdefineret kofanger for vugge eller barneseng
 • hvordan man kan opdatere og modernisere et badeværelse
 • hvordan man laver et kabel gardinstang
 • dekorative nuancer til vinduer
 • hvordan man kan se, om trægulve er bedst til dit hjem
 • Hvor kan jeg købe brusekabine gardiner ?
 • hvordan man kan dekorere med antikke mælkejunger
 •