hvordan man kan farve & polere et betongulv

hvordan man kan farve & polere et betongulvDu behøver ikke at nøjes med en grå industriel indretning , hvis dit hjem , loft eller terrasse er beton . Alle typer af finish til beton er tilgængelige , der spænder fra blandede i farven til faux persiske tæpper til simulerede trægulve . Design dit eget finish , køb ready-made leveringer eller få noget hjælp fra eksperter for at omdanne almindeligt cement til en slidstærk , attraktive gulvbehandling

Du skal bruge: .
krat eller våd moppe
. Floor renere .
Spand .
Farve hærder pulver .
Respirator eller ansigtsmaske .
Plast drop ark .
Tyr flyde.
Beton bejdse eller farve .
Svamp , pensel eller rulle ( valgfrit ) .
Lavtryks- sprøjte (ekstraudstyr ) .
Beskyttende sealer .
Paint-pad applikator .
Planetary mølle .
Gradueret polering diske .
Kommerciel polermiddel .


1 .
Vælg integreret farve for et parti beton, der er farvet jævnt hele vejen igennem på anlægget eller onsite før hælde . Fordi hele pladen er farvet , vil gulvet ikke synligt slid eller falme . Husk, at integrerende farve har en begrænset palet og har tendens til at komme i subtile nuancer , der blander sig med den grå grundfarven af beton .
2 .
Skrub en ældre betongulv til at fjerne snavs , fedt , mærker , lim eller pletter . Farven vil gå på ujævnt , hvis de konkrete overflade kan ikke frit absorbere det . Test for at se , hvis gulvet har en finish , som vil blokere for anvendelse af en ny farve . Hæld vand på en del af det areal , der skal farvede . Hvis de konkrete straks mørkner , er det absorberer vandet og den farve, du anvender til at det vil tage .
3 .
Vælg mellem flere forskellige metoder til at farve gulvet selv . Pick farve hærder til tung trafik områder og for et bredere udvalg af nuancer . Påfør pulveret på overfladen af en ny betongulv , og når det hærder , vil det være hårdere end almindeligt beton nedenunder . Brug en beskyttende åndedrætsværn eller ansigtsmaske og dækker alt omkring arbejdsområdet med plader. Brug en tyr float , en langskaftet beton efterbehandling værktøj til at udjævne overfladen , før det går ned.
4 .
Gå med vandbaserede bejdse eller konkrete farve til lyse farver , der kan anvendes på ny beton eller ældre gulve . Påfør farvestof med en svamp , pensel , rulle eller lavtryks- sprøjte . Brug vand-baseret, ikke er solvent-baserede azofarvestoffer i områder med dårlig ventilation . Vælg pletten til indendørs eller udendørs brug , og farve til indendørs brug , da det kan falme i solen.
5 .
Udfør din farvede betongulv med 4-5 lag beskyttende sealer . Påfør det med en maling-pad applikator i meget tynde lag og lad tørre grundigt mellem hvert lag . Gå på det efter 24 timer, men vente tre til fem dage før placere møbler på gulvet og en uge eller mere , før om et tæppe .
6 .
Vælg et poleret betongulv for en " grøn "low-vedligeholdelse , højglans , komprimeret finish . Brug mere fine , slibende polering diske på en heavy-duty polering maskine til at slibe overfladen for at en diamant-lignende glans . Afslut med en kommerciel polermiddel for mere glans og overflade beskyttelse . Polering arbejder på gamle og nye gulve , men du får de bedste resultater ved at påberåbe sig den ekspertise, et professionelt team .

Anden Artikel

 • lampen hardware
 • hvordan man tilføjer en morgenmad bar til et allerede eksisterende ø
 • hvordan du opretter en flise sæbeskål
 • hvordan man tilstand en sommerfugl busk for at arrangere
 • hvordan man flise et køkken tilbage stænk
 • flise ideer til spisestue og køkken gulve
 • hvordan man kan dekorere en adobe stil soveværelse
 • hvordan du opretter en printbar dørskilt online gratis
 • hvad er mikrofiber ark ?
 • flise ideer til hjørne bøtter
 •