hvordan man kan identificere en franciskaner fajance mønster

hvordan man kan identificere en franciskaner fajance mønsterFranciscan fajance , fremstillet af Gladding , McBean mellem 1934 og omkring 1980 , er en af de mest populære samleobjekter spisestel mærker i USA og Storbritannien . Dens tiltalende farverige mønstre og afslappet former passer til en moderne hjem , ligesom de gjorde i 1940 . Nogle af de mest populære mønstre er indrettet med lyse håndmalede frugt eller blomster , en munter tilføjelse til ethvert bord

Du skal bruge: .
Digital eller instant kamera


1 .
Besøg en antikvitetshandler at blive fortrolig med franciskanske fajance . Må ikke købe på det første besøg , men fokuserer på og måske fotografere så mange franciskanske mønstre som muligt og gøre notater om vilkår og priser . Hvis forhandlerne kun har et par stykker eller slet ingen stykker , bed dem om at henvise dig til en anden forhandler .
2 .
Kontroller logoer på ryggen af stykker kaldet Franciscan keramik , men ikke afhænger på logoet for at godkende det stykke . Real Franciscan fajance måske eller måske ikke har den franciskanske logoet , men de fleste mønstre og figurer vil have en " Made in USA " stempel og nogle vil sige " Made in California . " Pas på Franciscan lertøj kopier i de sidste 10 år. fleste har ingen identifikation , og alle vil synes at være i ny stand .
3 .
Køb en bog om franciskaner fajance fra en antik forhandler hjemmeside eller en boghandel . Tjek for bøger om Kina og service i et bibliotek . Fordi der er næsten 150 Franciscan fajance mønstre , kan en bog være den bedste måde at autentificere en brik eller et sæt .
4 .

Consult forhandlernes hjemmesider , som har ofte billeder af en eller to mønstre samt oplysninger om priser . En lovende hjemmeside er gmcb. com , et bibliotek af franciskanske mønstre . Mønstrene er opført , men kun få fotos er til rådighed. Det giver titlerne til flere bøger om franciskanske porcelæn .
5 .
Søg efter et mønster på replacements. com , som har den mest grundige katalog af Franciscan lertøj med fotografier , men stedet er lidt svært , fordi fajance mønstre blandes med porcelæn mønstre . Den eneste måde at se forskel er at klikke på det mønster, titlen og læse indholdet . Dette websted giver stykker eller hele sæt , så priserne trykkes sammen med fotos og holdes ajour .

Anden Artikel

 • hvordan man kan male en bruning sikker
 • hvordan du tilføjer farve til en skarp hvid badeværelse
 • hvordan jazz op dine gulve i fantastiske måder med dekorative område tæpper
 • american vindue behandlinger
 • hvordan man skal fortolke markeringerne på bone china
 • Havestue gulve ideer
 • hvordan man finder en langvarig hårdttræ gulv
 • hvordan man kan plante i billedrammer
 • hvad er de vigtigste juledekorationer i mexicansk hjem ?
 • ideer til påfyldning italiensk skål centerpieces
 •