hvordan man kan nemt vælge og tilføje farve til dine rum

hvordan man kan nemt vælge og tilføje farve til dine rumHvis du kan lide farven , men ikke sikker på, hvordan man bruger det i dit hjem , så læs videre . For nogle kan tilføje lyse eller stærke farver til et rum være lidt skræmmende , og med god grund . Med den endeløse farvevalg og kombinationer , bare vælge en farve er en akkord alle i sig selv-og bruge det er en anden historie . Tjek tips nedenfor , hvordan du nemt vælge og bruge farver i dine rum
1 .
HOLD alle kortene . Se og sammenligne maling chipkort . Vælg en favorit og lege med både kontrastfarve og gratis farvekombinationer . Sammenlign med møbler , kunst og tilbehør . Husk på , at den farve, du kan vælge kan se mørkere på væggene , så overvej dette før begå .
to .
GUIDE IT . Brug dine foretrukne objekter som en guide. Vælg en farve fra en favorit tepotte , vase , pude , tæppe , billede , osv. , og bruge som den primære farve i rummet .
Vælg ud en accent farve fra sofaen til brug på væggene .
3 .
FÅ ud af skabet . Kan ikke beslutte om en farve ? Åbn skab eller smykkeskrin
for inspiration . Hvis du kan lide at bære det , kan du sikkert leve i det .
4 .
TEST IT . Køb en pint-størrelse kan af maling og teste farver på væggen med det mest naturlige , klareste lys .
Test i forskellige lysforhold . Male en plakat eller skum bord og bevæge sig rundt i rummet flere gange i løbet af dagen .
5 .
få det lavet i skyggen. For let farve combos , vælge forskellige nuancer eller nuancer af samme farve ( monokromatisk farveskema ) . Vælg mindst tre og brug i hele rummet . Spil med forskellige teksturer at tilføje mere interesse .
6 .
gentage det . Brug den samme farve mindst tre gange i hele rummet . Noget mindre end det , får farven tabte og ser ud af stedet .
7 .
Lav en let farve overgang fra gangene til de vigtigste rum ved at male dem en neutral farve . Tilføj farve med tilbehør .
8 .
skjule det . Camouflage akavet og grimme områder ved at male dem samme farve som væggen . Støbning, stol skinner , varmeapparater og paneler næsten forsvinder ved brug af denne metode .
9 .
ændre det . Slippe af med , at 70 's matchy-matchy møbler look med maling . Vise gamle stole , borde , reoler osv. , ved at male med kontrasterende farver . Mal med Langvæg farve for at gøre dem forsvinde i baggrunden .
10 .
genert væk . Genert over farve ? Tilføj slag af farve med tilbehør . Det er en lettere overgang til farve- genert og nem at skifte , hvis det er nødvendigt .
11 .
WHITE det ud. Hvid giver et værelse en frisk og lyse udseende , men for meget kan få et rum at se steril . Prøv hvidt på lister og accent stykker . Tone det ned ved hjælp af off-white , hvilket vil give rummet en varmere look .
12 .
DEL IT. Hvis du ikke er sikker på , hvor meget af hver farve at bruge, følge den 60/30/10 reglen , ved hjælp af 60 % af en farve på væggene ( neutrale og lyse farver ) , 30 % af en anden på møbler og 10 % af en anden om accenter . Efterhånden som du får mere selvtillid , få kreative og ændre , skifte eller lege med nøgletal.
13 .
SIZE det op. Lyse farver åbner et rum , mens mørke farver kan gøre det synes mindre . Hvis du ønsker at tilføje en stærk mur farve til et lille værelse , kan du prøve at male det bare på en væg-væggen for enden af en lang rum , for eksempel
14
CREATE . IT . Tilføj farve med maleteknikker og /eller papir . Sponging , ragging , stenciling , striping og tapetsering er alle gode måder at tilføje farve til et værelse . Tilføj væg decals eller maling et vægmaleri .

Anden Artikel

 • kroneformen ideer til en skrå loft
 • brusebad flisebelægning procedurer
 • hjørne spejl ideer
 • hvordan du installerer spejlet closet døre
 • Hvor kan jeg købe en hund trykt dyne sæt ?
 • hvordan man bruger shims efter billige kunst
 • hvordan man kan afslutte Mesquite træ
 • hvordan man behandler laden træ
 • korrekt dimensionering af udvendige skodder
 • hvordan man laver en bærbar rumdeler
 •