hvordan man kan omdanne et soveværelse til en tiltalende hjem design

hvordan man kan omdanne et soveværelse til en tiltalende hjem designAlle har brug for et varmt og hyggeligt sted at slappe af i slutningen af dagen . Desværre , en kedelig soveværelse er ikke et rart sted er heller ikke en afslappende . At få nogle dekorative entusiasme om en ny soveværelset design , der er spændende og nervepirrende , skal du blot følge disse dekorative forslag . Der er sikkert mange moderne og nutidige måder at gøre en kedelig soveværelse hjælp af farver, mønster og tilbehør . En varm og hyggelig soveværelse rum, som har farve og visuel appel er din for at træffe . JCPenney. com , som det ses på denne side , kan hjælpe dig med soveværelse design muligheder
1 .
Stramme med varme farver og tiltalende design
En kedelig soveværelse bestemt brug for en tilstrømning af varme farver og tilsætning af stærke mønstre og designs . Dyner , pyntepuder , seng nederdele , vindue behandlinger , og Shams alle kommer i en bred vifte af farver , mønster , og visuelle appel . Som et resultat , vil du have en nærmest endeløs mængde af designer muligheder . Discountbutikker som Walmart , T. J. Maxx , Gabriel Brothers , og Marshalls har alle inspirerende soveværelse tilbehør, der er tilgængelige i designer mærker . Mange af disse dekorative elementer kan findes i goeres tilgaengeligt hjem da © cor sektioner i opskalere stormagasiner . Som du stræber efter at indarbejde varm farve og tiltalende design ind i dit soveværelse , skal du ikke være truet til at eksperimentere med fed muligheder og forførende farver. En kedelig soveværelse kan transformeres ind i soveværelset for dine drømme med den enkle integration af varme farver og tiltalende design .
2 .
turde være Bold med et kontaktpunkt
Fancy moteller har ofte en trist og tyndt indrettet soveværelse design , fordi ejerne ønsker at appellere til alle genrer af mennesker . Heldigvis er dette dit soveværelse , og du kan vove at være modig med et fokuspunkt i dit værelse . Typisk , en inspirerende hovedgærde eller en finindstille stykke væg kunst tjener som det væsentligste omdrejningspunkt i soveværelset . Dog mesterværker kommer i alle former og størrelser . Da du ønsker at master bedroom at være mere tiltrækkende end en fancy motel , kan du vælge en stor sort -hvidt fotografi , en overdimensioneret farverig print , eller et stykke monteret skulpturen som en udstillingsgenstand til soveværelset . Kedeligt soveværelser har ikke et fokuspunkt , og så sørg for dit soveværelse har en , der vil tage pusten fra dig. Gæster vil beundre din dristige omdrejningspunkt soveværelse design .
3 .
Subtle hardware gør en stor indvirkning
dekorativ hardware til soveværelset toiletter , en garderobe , en opdigtet kommode , eller en simpel skrivebord giver spændende dekorative værelse elementer , der tager et værelse fra almindelig og almindelige til strålende en inspirerende . Forskellige medier og metal , såsom smedejern , børstet nikkel , messing og glas giver alle dekorative elementer , der vil gøre din hardware skille sig ud i en forbløffende kunstnerisk måde . Hardware kan hjælpe dig med at få perfekt spændende og varme soveværelset design, som du har været trang . Omdanne en kedelig og livløs soveværelse til en, der er fantastisk og inspirerende vil give dig mulighed for at skabe det perfekte sted at tage skoene af og slappe af efter en lang dag .

gode råd og advarsler


 • Interior design temaer bidrage til at bringe samhørighed til rummet .
 • holde tingene simple . . . komplicerede rum designs er kaotisk .
 • Sort er ikke en varm farve , så brug det som en accent farve og ikke en primær farve .
 • Anden Artikel

 • hvordan man kan dekorere en stue med planter og plantageejere
 • hvordan man kan afgøre hvilke rum skal have trægulve i dit hjem
 • billig loft behandlinger
 • hvordan man opbygger en tør vask
 • historie Elizabethan fine bone china
 • hvordan man passer en zebra skin
 • rustik indretning definitioner & tendenser
 • køkken backsplash ideer til formica
 • hvordan man åbner en plastik krukke
 • hvordan man kan opdage en udsmykning stil , du elsker
 •