hvordan man kan omlakering væggene i en modulær hjem

hvordan man kan omlakering væggene i en modulær hjemModulopbyggede hjem producenter anvender en række forskellige materialer til vægge , herunder drywall , paneler og flere typer af vinyl træfiberplade . Nogle typer af vægge kræver ekstra skridt til at omdanne væggene , for at opnå den stil og udseende , du har i tankerne . Tapet , maling , tekstur og faux maleri er et par muligheder for at ændre det indre af en modulær hjem og gøre dit hjem one-of-a-kind

Du skal bruge: .
brækjern
. Spartel .
Affedtningsmiddel.
Drywall sammensatte .
Drywall kniv .
Sandpapir .
Primer .
Malerulle .
Pensler .
Maling.
Liner papir .
Texture Paint .
Murske .

træpaneler


1 .
Fjern divider strimler fra vægge ved hjælp af en flad brækjern eller en stiv spartel . Brug et stykke skrot til at afbøde de væggen, når du fjerner strips for at undgå ardannelse panelerne . Træk alle søm , der forbliver i væggene . Fjern stikkontakten og vent dækker
2 .
Vask vægge med en affedtningsmiddel til at fjerne enhver overflade olier og snavs . Sand væggene let til lidt ru finish af paneler .
3 .
Udfyld sømmene og grooves med gipsvæg sammensatte , ved hjælp af en gips kniv . Tillad drywall sammensatte at tørre , og sand den glat . Påfør endnu et lag af drywall sammensatte hvis det er nødvendigt for at opnå en plan overflade . Tør væggene af med en fugtig klud for at fjerne slibestøv , og lad overfladen tørre .
4 .
Roll en god kvalitet primer-sealer på vægge og lad dem tørre . De vægge er nu parat til enten maleri eller installation af tapet .
5 .
Anvend foring papir frem for at bruge gipsvæg sammensatte . Prime væggene , før du anvender foring papir , eller den kan ikke tilslutte sig. Påfør liner papiret vandret på væggen startende øverst og arbejdstid ned væggen . Butt kanten af liner papiret , aldrig overlappe dem . Liner papir giver en glat uforede overflade til at installere tapet eller maling nu!

Textured Vinyl paneler


1
Vask tekstureret paneler med en affedtningsmiddel . Skyl , og lad overfladen til tørre . Fjern divider strimler på samme måde som for træpaneler , og udfyld i syningerne med gipsvæg sammensatte . Prime væggene ; akryl sealerne vil overholde vinyl teksturerede paneler bedre end en vandbaseret primer
2
Mal vinyl tekstureret beklædning med en god kvalitet maling , . . det kan tage adskillige frakker at udfylde den teksturerede overflade vinyl paneler .
3 .
Brug tekstur maling til at skabe en stuk udseende på vinyl paneler . Rulle malingen på en del af muren og bruge en glat spartel til at skabe et mønster .

Anden Artikel

 • hvordan man kan matche træ toner til væg farver
 • vindue behandling møbler
 • Havestue gulve ideer
 • natursten fliser ideer & wainscoting
 • hvordan man vælger den perfekte himlen blå maling
 • hvad betyder bølgepap betyde ?
 • hvordan man kan skære vinyl sammensætning flise
 • hvordan man kan dekorere en victoriansk badeværelse
 • hvordan man kan hænge eller vise en håndlavet papir skulptur
 • hvordan man kan dekorere en victoriansk stil foyer
 •