hvordan man kan placere spotlights på et hus

hvordan man kan placere spotlights på et husMange husstande bruger i dag lav spænding belysning eller energi-effektive lys til at forbedre egenskaberne i deres gård og det overordnede udseende af deres hjem . Der er visuelle tricks , som at bruge små lygter til formål at lyse op fortove og projektører , som du kan bruge til at fremhæve træer . Ved særlige lejligheder som jul , kan midlertidigt projektører eller flerfarvet projektører giver også fremragende effekter . Disse metoder til belysning kan give udseende af dit hjem uden at spilde for meget energi og penge .
1 .
Planlæg hvordan du vil tilpasse udseendet på din værftet og hjem . Gå udenfor om natten for at studere din forhave . Læg mærke til særlige områder, hvor potentielle belysning kunne trække øjet og skaber dimension . Faktor i kun minimal belysning sæt for at skabe en attraktiv og velafbalanceret display . Husk , at for meget lys vil se alt for lyst og bruger for meget energi .
2 .
Besøg på noget hardware eller hjem-forbedring butik for at gøre dine indkøb . Købe bestemte lav spænding belysning for dit hus , afhængig af hvilken type lys du ønsker. Du kan købe sti lys til gangbro af dit hus . Brug op-lys til at placere på gulvet i jeres landskab at lyse op træer og sten vægge . Projektører med bevægelsessensorer er funktionelle for indkørsler .
3 .
Kontroller at se, om du har den rigtige størrelse transformer til dine lygter . Dette transformator har en indbygget timer og konverterer også 120 volt til 12 volt . Transformeren vil blive lavet specielt til dine lygter , hvis disse lys var fra et kit . For meget spænding vil resultere i en overbelastning . Spørg en professionel , som regel hvor du har lavet din belysning køb , hvis transformer vil arbejde for lyset , du har valgt .
4 .
Program og installere din transformer i henhold til de anvisninger fra producenten . Det betyder, at du også bliver nødt til at koordinere timeren på din transformer . Rediger den indbyggede timer , med angivelse af hvor mange timer per dag du ønsker lys tændt . Sæt transformeren i en sikker udendørs elektrisk kredsløb, der har et dæksel .
5 .
Saml dine lygter og lægge dem ud på plænen . Skrue i din lyspærer og beskyttende belægninger . Læg den komplette lysarmaturer ud på græsplænen omkring 8 meter fra hinanden . Forbered dig på at knytte kabler til dem .
6 .
Vedhæft ordentlig lavspændingskabler til dine lygter , der skal forbinde hele vejen til din transformer . String kablet langs siden af vejen og under forhindringer som buske . Du ønsker måske at begrave din el -kabel . For at gøre dette , graver ikke dybere end en 3- tommer grøft til dit kabel . Har denne grøft løber langs siden af en gangbro eller ud af almindelig opfattelse. Cover renden til at matche landskabet omkring den.
7 .
Indsats lyset inventar i jorden eller forsvarligt klemme lysene på plads . Position hver belysning fastholdelsesanordningen efter hvor du ønsker fokus skal være. Dobbelttjek alle forbindelser til at sikre, at de er koblet korrekt . Sørg for, at transformeren er sikkert på plads . Du skal være parat til at tilslutte transformeren nu og se , om lysene tændes .

gode råd og advarsler


 • Du kan overveje at købe energieffektive lys da de dramatisk spare energi og hjælpe miljøet .
 • Husk at en ordentlig transformer er vigtig , fordi det minimerer risici.
 • Anden Artikel

 • hvordan man kan dekorere et soveværelse med bordeaux
 • hvordan man kan skære små stykker af glas
 • hvordan man kan dekorere dit køkken i middelalderens stil
 • hvordan man kan gøre målinger til flise montering
 • forklæde udsmykning idéer
 • væg & rammer ideer
 • hvordan man kan male en rusten metaldør
 • hvordan man kan bygge dit hus med genbrugsmaterialer
 • hvordan man kan hæve min seng for mere lagerplads
 • hvordan man kan dekorere og opdatere dit soveværelse på et budget på $ 200 eller derunder
 •