hvordan man kan skjule dit hjemmekontor i almindeligt syn

hvordan man kan skjule dit hjemmekontor i almindeligt synForestil dig selv i et rum , der har alt hvad du behøver for at køre dit hjem business-herunder stil . Nu forestille sig, at rummet blanding problemfrit ind i dit hjem . Et rum , at . når den ikke er i brug , synes at have sin egen funktion , og ikke vil forlade dig tænker på arbejde, når du ikke ønsker at
Vi har ikke alle har den luksus et ekstra værelse til brug som et kontor . Plus , når det blandes ind i din stue , har et hjemmekontor ikke at være en skamplet for byen

Du skal bruge: .
lange , smalle bord eller skrivebord
. stilfulde stabling kasser eller stablet hat kasser .
en vase .
vægtæpper .
en skammel .


1 .
Et skrivebord behøver ikke at være " bare et skrivebord . "Et skrivebord kan også dobbeltklikke meget pænt som en våd bar , væg tabel eller ( min favorit ) en sofa bordet . Ved at købe en bred endnu-smalt bord eller skrivebord til at bruge som dit arbejdsområde , kan det nemt passe ind i dit hjem uden at overtage et værelse . Prøv at finde en lang , tynd tabel til at passe bag din sofa , og det vil give dig et sted at sætte din vin glas i om aftenen , men en perfekt plads til at trække op en stol og få til at arbejde i løbet af dagen .
2 .
Tilføj stilfulde opbevaring . Hat kasser , læder kasser og IKEA 's metal klippede stabling kasser er perfekt til opbevaring af alle dine leverancer , noter og rod . Stak to hvide bokse med en sort i midten for smarte , moderne stil .
3 .
Få klog med ledninger og routere . Den trådløse router kan være lige ved siden af dit skrivebord , men anbringes i en kurv med et låg eller stilfuld boks og ingen nogensinde er nødt til at se denne skamplet for byen. Opbevar alle dine ladekablerne i en let adgang kasse og få fat i dem, når du har brug for dem .
4 .
Gør det til din egen. Selv om ikke alle dine familiemedlemmer vil sætte pris på din lyserøde stol , eller siddepude , dette rum er ikke om dem . En taburet pænt gemt under dit arbejde Bordet kan levende og sjovt . Eller du kan placere en stol gemt i et hjørne som en da © cor stykke . Men dette område skal ligne bare en anden smuk plads , komplet med en vase og stearinlys på toppen af bordet og hængninger på væggen . Valg af smarte , elegante stykker, repræsenterer du vil blande ind med din eksisterende da © kor , men gør du føler dig ekstra speciel i dit rum .
5 .
Hold det klart . Ingen kan lide at komme ind i et skrivebord fyldt med rod . Så hold til begrebet et skrivebord , der er gemt i et almindeligt syn og holde det fri af papirer og kuglepenne . Drop penne i en dyb , stilfuld vase , og læg papirarbejde i en af dine stabling kasser . Det er nemt at komme til , når du har brug for det , men ingen andre vil være klogere .

Anden Artikel

 • farver , som supplerer steg maling
 • hvordan du installerer 18x18 keramiske fliser
 • behandlinger for en skrå loft
 • ideer til en snavs cykel tema soveværelse
 • skridt til at gøre et vindue gesims bestyrelse
 • hvordan man designer en lurvet chic soveværelse
 • hvordan man kan vælge størrelsen af Kroneforme
 • gør det selv metalbord top
 • hvordan man bruger shims efter billige kunst
 • hvordan man kan købe brugerdefinerede dør patter
 •