hvordan man kan spraymaling gamle møbler

hvordan man kan spraymaling gamle møblerKøb af brugt inventar på ejendom salg og sparsommelighed butikker kan være en udmærket måde at dekorere dit hjem frugally . Mens der er mange metoder til maleri møbler , kan sprøjtemaling være en hurtig og effektiv måde at gøre med disse møbler fund . ! Følg trinnene i denne artikel for at give dine brugte møbler en ansigtsløftning i dag
1 .
Fjern alle hardware , stof eller andre dele af møbler, som du ikke ønsker malet .

Dette inkluderer polstrede sæder i stole , skuffe trækker , og fødder og ben . Dette er også et godt tidspunkt at fjerne skuffer fra alle brikker , der har dem .
2 .
Placer møbler på et stykke stof eller andre gulvbelægning på et godt ventileret område .
Garager er ideelle hvis vejret ikke er for koldt eller for fugtigt . Paint tendens til ikke at holde eller tør godt under disse forhold . Sørg også for elementet er beskyttet mod enhver vind eller vind , da dette kan medføre støv og andre objekter i luften for at holde sig til maling .
3 .
Brug en deglosser eller flydende slibemaskine til ren og prep møblerne .
Mens gammeldags sandpapir vil gøre arbejdet så godt, en flydende sandpapir eller deglosser er en hurtig og nem måde at få møbler klar til at tage maling . Følg vejledningen på flasken da de enkelte produkter er lidt anderledes .
4 .
Spray møblerne jævnt .
Kontroller, at du ikke holder dysen for tæt til elementet , da dette vil medføre drypper . Gå frem og tilbage i en langsom , jævn bevægelse . Når møblerne er begyndt at tørre , gentag med yderligere lag hvis det er nødvendigt for dækning.
5 .
Lad møblerne tørre helt .
Modstå trangen til at gensamle møbler eller flytte den ind i huset for tidligt . Tillad møblerne tørre til en hård overflade .
6 .
Distress møbler hvis det ønskes .
sørgeligt møblerne med nogle sandpapir kan være et godt kig . Angst omkring kanter eller på steder, hvor møblerne vil blive berørt , ligesom toppen af en stol . Disse er steder , hvor naturligt bekymrende ville ske . Dæk det nødstedte område med en lidt bejdse , hvis det ønskes for et unikt udseende .
7 .
Overvej en topcoat .
Sommetider en slutstrygning er ikke nødvendig. Overvej hvordan møblerne vil blive brugt , og hvis du ønsker en poleret /blank finish . Dækmalinger kommer i spraymaling form.
8 .
Saml hvis det er nødvendigt .
Hvis der er skuffe trækker eller hængsler at erstatte eller polstret sektioner for at vedhæfte , gør dette på nuværende tidspunkt .

Anden Artikel

 • hvordan man kan gøre malede trægulve
 • metoder til at skjule lufthuller
 • hvordan man designer et hjem at spare energi
 • hvordan man kan genoprette gulfarvning hvid reflekterende maling
 • hvordan man kan leje de bedste lagerenhed
 • hvordan man lakering mexicansk møbler
 • hvordan man kan male en metal stang stald
 • hvordan man laver et kabel gardinstang
 • mønstre til at gøre vægbeklædningsmaterialer
 • eksempler på laminat køkken bordplader
 •