hvordan man kan tilføje kanter på udskrifter

hvordan man kan tilføje kanter på udskrifterOprettelse af en kant rundt udskriver er et uundværligt redskab for digitale skrot bookere . Selv hvis skrot booking er ikke din hobby , grænser giver en styrke til billeder og fotos . De tilføjer ekstra farve , og kan hjælpe beskueren se detaljer ville de ikke se andet , uden at grænsen . De tre vigtigste programmer, der bruges til dette formål , er : Microsoft Publisher , Corel Paint Shop Pro og Adobe Photoshop , det sidste er den mest populære . Hver enkelt har en lidt anderledes måde at tilføje en kant til et billede .

Microsoft Publisher


1
Åbn Publisher og vælg den side, du ønsker. grænsen føjet til .
2 .
Vælg " rektangel " værktøj , fundet på " Objekter Toolbar. " Klik og træk i den digitale lærred , indtil der er en skitse til en rektangel rundt i kanten af dit billede .
3 .
Vælg " Format " fra toppen af skærmen . Fra menuen , vælg " autofigur . " Dette vil åbne en ny menu så du kan få grænsen .
4 .
Opret grænsen . Der er tre måder at gøre dette . Du kan vælge farve , stregtype og stregtykkelse for at skabe en grænse , som kun en farvet linje . Hvis du klikker på " Border Art " fanen i toppen af " Autofigur " menuen , vil Publisher åbne en liste over tilgængelige kanter, der er mere kunstnerisk leder .
Brug en brugerdefineret kant ved at gå til " Border Kunst " og derefter klikke på " Opret Custom ". Du kan indlæse et billede , så længe det har ingen tekst , og det er 64 KB eller mindre . Klik på billedet , og klik derefter på " Vælg billede " -knappen. Klik på " OK " og derefter navnet din grænse . Klik på " OK " igen , og grænsen vil blive tilføjet til dit billede .

Corel Paint Shop Pro


1 .
Åbn Paint Shop Pro og det billede , du ønsker at tilføje grænsen til .
2 .
Gå til " Image " og derefter " Grænser . " I den nye menu skal du sørge for farven er sat til hvid , og derefter foretage grænsen den størrelse , du ønsker, det skal være . Størrelsen er i pixels . En god størrelse ville være fem eller ti pixel på hver side , men det afhænger af, hvor stor du ønsker grænsen og hvor stor billedet er . Når du er færdig , klik på " OK ".
3 .
Brug " Magic Wand " værktøj , der findes på værktøjslinjen, og klik på den nye grænse med det . Fra tryllestaven værktøjslinjen kan du vælge at " feather " din grænse . Dette vil gøre kanterne lidt falmede . Skift værdien af fjer i værktøjslinjen for at nå de falmede kanter . En højere værdi for fjer betyder kanterne bliver mere falmet .
4 .
Brug " Bucket Fyld " værktøj , og vælg den ønskede farve for grænsen . Når du har den rigtige farve , skal du klikke inde i grænsen for at fylde det .
5 .
Gå til " Effects " og derefter " Inner Bevel "for at gøre grænsen ser ud som om det er dukker op og har dybde . Dette er valgfrit . Bruge værdierne i " Inner Bevel " menuen , indtil det ser rigtigt i henhold til dine præferencer .
Gå til " Selections "og derefter " Vælg Ingen. " Grænsen er færdig .

Adobe Photoshop


1 .
Åbn Photoshop og det billede, du ønsker at tilføje en kant til . Gå til " Vælg "og derefter " Select All ", så grænsen vil blive føjet til hele billedet . Hvis du kun ønsker en del , skal du bruge " Marquee " værktøj , og oprette en markering rundt om det område , du ønsker .
2 .
Gå til " Select ", " Rediger " og derefter " Border ". Input den størrelse , du ønsker for grænsen . Dette vil være i pixels .
3 .
Gå til " Color Palette " nederst til venstre på Photoshop . Der vil være to felter af farve der . Klik på den øverste , og fra den menu , der vises , den farve , du ønsker, at grænsen skal vælge .
4 .
Gå til " Rediger "og derefter " Udfyld ". Dette vil fylde grænsen med den farve du har valgt .

Anden Artikel

 • american gotisk interiør design ideer
 • hvordan man kan hænge gardiner utraditionelle måder
 • hvordan du udskifter lysstofrør til forsænket lys
 • hvordan man flise en pejs 10 nemme trin
 • gør- det - selv firkantet metal kasser
 • elegante spisebord ideer
 • er en ned fjer dyne hot ?
 • om vindue belægninger lamelgardiner
 • hvordan man kan vælge størrelsen af Kroneforme
 • badeværelse maling & tapet ideer
 •