hvordan man kan være klar til en strømafbrydelse eller elektriske fejl

hvordan man kan være klar til en strømafbrydelse eller elektriske fejlSidste uge mens man kører hjem , jeg kom forbi en magt pol brækket i halve og ligger i midten af motorvejen lige foran min inddeling. Heldigvis strømledningerne var væk fra jorden , så jeg forsigtigt gik det og gik hjem for at finde de magten var slukket i mit hus . Jeg ved ikke, hvad der forårsagede , at magten pol at falde og brække midt over , men i dårligt vejr og naturkatastrofer af enhver art , kan strømudfald forekomme .
Vejret faktorer , der kan forårsage en strømafbrydelse omfatte høj vind blæser grene ned eller endog elmaster , som kan være sket i mit eksempel , is vægtning ned elledninger eller forårsager grene til at bryde og falde i ledninger , magt brownouts grund af for stor brug i ekstremt varmt eller koldt vejr , og naturkatastrofer . Ud over vejrforholdene , kan mange andre faktorer forårsager beføjelse til at gå ud i et hus , på en gade , i et kvarter eller endda en by . Dette er kendt som en strømafbrydelse , strømsvigt , strømsvigt , strømsvigt eller strømsvigt .
Hvad kan du gøre for at forberede dit hjem og familie for en strømafbrydelse eller elektriske fejl ?

Du skal :
Lommelygte
. Batterier .
Stearinlys .
Olielamper .
Kampe .
Transportabel radio .
Hånd-krank radio .
Hånd-krank mobiltelefon oplader .
Manuel dåseåbner .
Andre ikke-elektriske gadgets .
Brændeovn .
Stormkøkken .
Petroleum varmelegeme .
Nødstrømsanlæg .
Back- up generator .


1 .
Hold grene skæres tilbage fra enhver netledninger , der fører til dit hus .
2 .
Har mere end én lommelygte , så du kan holde en i køkkenet , en i bryggerset , og en i hvert soveværelse på steder , der er nemme at nå . Du ønsker ikke din familie at skulle famle sig vej gennem et mørkt hus forsøger at finde lommelygten du har gemt i den modsatte ende af huset .
3 .
Hold en levering af nye batterier på hånden , hvor du let kan nå dem . En strømafbrydelse er ikke tid til at være grave i ryggen af et lager skab .
4 .
Hold en levering af tændstikker, stearinlys , olie og /eller petroleumslamper på hånden . Olielamper og stearinlys kan levere en lille grad af varme samt lys , hvis din magt går ud .
5 .
Hold et vågent øje med olielamper og stearinlys . Hold dem væk fra blæser gardiner eller andre brændbare materialer . Holde dem på en stabil overflade ud af de vigtigste trafikafvikling og væk fra kæledyr og små børn . .
6
holde et par ikke- elektriske back-up gadgets ved hånden i tilfælde af strømsvigt : en gammeldags dåseåbner , en hånd-krank radio eller bærbare batteridrevne radio , en hånd-krank oplader til din mobiltelefon , etc.
7 .
Hold et par billig sol lyser oprettet ude hele året rundt , så du kan se, hvor du skal hen uden for i en strømafbrydelse .
8 .
Hold nogle instant hånd brænder og ekstra tæpper på hånden for midlertidige hasteforanstaltninger varme under strømsvigt .
9 .
I koldt vejr en brændeovn , stormkøkken , petroleum varmer eller pejs kan give yderligere kilder til varme, lys og /eller madlavning .
10 .
Hvis nogen i din husholdning strøm til medicinsk udstyr , så sørg for du har en anden kilde til magt til rådighed for nødsituationer såsom en nødstrømsanlæg eller back- up generator , og sørg for at det har masser af brændstof og opretholdes i god stand .

gode råd og advarsler


 • I meget koldt vejr , holde nogle flasker vand på hånden i tilfælde af vandrørene fryse , også .
 • Vær meget forsigtig med olielamper , petroleumslamper , stearinlys og tændstikker , da disse er alle alvorlige brandfare .
 • artikel  © 2010 Kathryn E. Darden . Alle rettigheder forbeholdt .
 • Anden Artikel

 • top maling farver til børneværelset
 • lampen hardware
 • hvordan man tapet på bagsiden af en reol
 • hvordan man kan trimme dørkarme når intalling keramiske fliser
 • pleje af natur granit sten bordplader
 • hvordan du aktiverer din tomme vægge til forbløffende perler
 • hvordan man kan konvertere dunk lys til vedhæng lys
 • hvordan du installerer en tærskel over keramiske fliser & hårdttræ gulv
 • hvordan man blind sting i polstring
 • kan jeg male glasfiberarmeret paneler på en hestetrailer ?
 •