hvordan man laver en gammel hjem ser moderne

hvordan man laver en gammel hjem ser moderneGøre et gammelt hjem ser mere moderne er mange en boligejer udfordring . Graciøse en synligt dateret hjem med en moderne ansigtsløftning kan være så omfattede en proces, som du ønsker --- fra at købe en ny slipcover til rensning et badeværelse til at installere nye køkkenmaskiner --- afhængigt af dit budget af tid og penge . Der findes dog en række " tricks ", der kan ryste dit hjem ind i det næste århundrede og heldigvis behøver du ikke at basere sig på de færdigheder og talenter af de professionelle til at udføre opgaven .
1 .
Ansæt din pensel . Farve vil have størst virkning ved opdatering af en plads . Hvis dine rum stadig er i gang med en farvepalet af fortiden --- siger en bleg land blå eller solrig 70 gule --- frygt ikke . Dagens farver løbe varmt og koldt . Monokromatiske ordninger fortsat være raseri , med bløde hvide og beige førende pakken . En eksplosion af mættede farver --- rød er altid populært og orange betragtes som den " nye " røde --- på en repræsentation væg har en moderne erklæring . Beslut dig for dine nye farver , dække alt i rummet og maling væk
2
Tilføj nogle arkitektoniske elementer til en dramatisk opdatering . . Støbning og trim kan anvendes og malet i en lys hvid og vil accent enhver væg farve . Kolonner kan tilføjes til et rum , eller kan erstatte en væg , åbner en plads til naturligt lys . For de mere flittige boligejere , vil anvende en flise eller tin loft skabe interesse .
3 .
Reducer antallet af møbler , der udøver farves eller mørkt træ overflader . En hvidpigmenteret påføres en let slebet træ-finish vil gøre , og lette det overordnede udseende , der producerer en lurvet chic effekt . Køkkenskabe , badeværelse kommoder og alle mørke tunge stykker vil drage fordel af lettere tilgang .
4 .
Erstat tunge stoffer med lysere , lettere teksturer og tekstiler . Dækker gamle polstrede sæder med lyse Slipcovers og accenting med klare farver eller struktureret puder er en sikker satsning på vejen til modernisering af et værelse .
5 .
Vælg ny lampeskærme --- måske i mønstre eller farver , eller tackle belysningen op fra bunden ved at erstatte en gammeldags lampe med en ny , moderne base . Dette er et perfekt sted for en " pop " af farve og nogle forrygende eksempler er tilgængelige i alle regnbuens farver .
6 .
modernisere din væggene med nogle nye kunst . Dette kan gøres med en dåse maling og nogle lærred . Bare splatte ( på samme måde som Jackson Pollack ) på nogle farver og se hvad der sker , når du lægger den på væggen . Eller prøv et stykke stof påsat bårer --- stor og fed print fungerer bedst .
7 .
Flyt møbler fra rum til rum for at få en anden balance --- forsøge at tilbyder mere plads som en rummelig fornemmelse vil give ethvert rum et yngre , og derfor ajourført , føler . Når du er i tvivl , tage den ud . Rod er aldrende og mere plads , du opretter , jo mere moderne din plads føler

gode råd og advarsler


 • Fjern alle møbler fra et værelse og overveje nødvendigheden af hvert stykke , før du placerer tilbage i rummet. Dette resulterer i mindre rod .
 • Anden Artikel

 • hvordan man får udseendet : traditionel stil udsmykning
 • forskellige gulvtaeppetyper
 • vintage køkken emhætte ideer
 • hvor meget er det at Rehang vindue behandlinger ?
 • hvordan man får hjælp til et hjem makeover
 • historiske former for bjælkehytter
 • hvordan man kan gøre uld gulvpuder
 • navne på vinduet sengeforhæng
 • hvordan du installerer forsænket lyser at kode i loftet
 • hvordan man bruger billedrammer til at producere en wainscoting effekt
 •