hvordan man laver et soveværelse loft ligne nattehimlen med stjerner og planeter

hvordan man laver et soveværelse loft ligne nattehimlen med stjerner og planeterNattehimlen har så megen skønhed at tilbyde sine seere . Børn ser ud af vinduet eller i et teleskop og forestille mig at være i et rumskib , flydende gennem universet . Voksne stirre på spekulerer af månen , stjerner og planeter . Næsten alle ville bare elsker at ligge i sengen og stirrer på loftet for en visuel flygte til det ydre rum vidundere. Tro det eller ej , skaber denne illusion om dit loft er billig , behagelig og givende

Du skal bruge: .
Blå eller sort flade maling
Maleri glasur .
Glow -in-the- mørke maling rør .
Sølv glitter.
Malerulle .
Svampe.
Plastik -eller gummihandsker .
Star og planet-formede stencils .
Maler tape .
Blyant .


1 .
Forbered rummet ved at tape øverste kanter af dit soveværelse væg til en pænt kant udseende . Vær sikker på loftet er rent og fri for alle spindelvæv . Fjern lamper , og tape omkring eventuelle åbninger eller lys , der er tilbage.
2 .
Paint loft med den flade maling og rulle lige som du ville sætte en solid lag maling på en regelmæssig væg . Hvis du bruger sort i stedet for blå som din base farve , kan to lag være nødvendig for at dække den hvide eller hvad farve loft malingen var oprindeligt under . Malingen behøver ikke at tørre helt for dig at gå videre til næste trin , da du vil have en " sticky " effekt for jævn blanding .
3 .
Ising svampen i glasuren , mens iført beskyttelseshandsker . Tør eventuelt overskydende eller dryppende glasur ved at gnide svampen sammen med kanten af glasur maling kan . Hurtigt ryste glitter , således at en lille mængde er på svamp med glasur , og begynde klappede glitter på loftet . Den klistrede af maling på loftet kombineret med glasur på din svamp bør gøre det glitter holde fast på loftet . Fortsæt denne bevægelse over hele loftet , indtil den ønskede glitter effekt er opnået .
4 .
let spore stjernerne og planeterne på loftet ved hjælp af din stencils og en blyant . Det er bedst at stencil hele loftet med blyant , før du bruger tuben maling , så du kan træde tilbage for en visuel vurdering og foretage eventuelle rettelser , du føler er nødvendige , før anvendelse af glød -in-the- mørke maling .
5 .
Fjern hætterne fra glød maling du vil bruge , og bruger en bred vifte af natten farver , langsomt spore din stencil skitserer med de rør af maling . Det er bedst at prep røret ved at klemme en praksis-drop på et stykke papir eller pap , således at eventuelle luft eller bebyggelse " splatters " , der kan have været på toppen af røret kan slippe ud . Tube maleri kræver en rolig hånd , distribuere selv beløb i områder, der skal spores . Den ultimative effekt vil være glød -in- the- mørkt, når lysene er ude og glitrende spekulerer i dagslys .

Anden Artikel

 • soveværelse udsmykning idéer : shabby chic
 • hvordan man kan hænge sorte lysestager
 • hvordan jazz op din bolig med en dekorativ plantageejer
 • hvordan man declutter billeder
 • hvordan man kan 1 / 4 omgang tæppefliser
 • hvordan man kan skjule en mur telefonstik med en vinduesplads
 • hvordan man kan slippe af nye tæppe røg
 • centerpiece borddækning ideer
 • hvordan man kan farve forhæng
 • hvordan man laver en lysestage fra runde flod sten
 •