hvordan man lægger italiensk lys i vinduet

hvordan man lægger italiensk lys i vinduetHvis du går ind i ferie tilbagetrækning , når det er tid til at pakke væk dine juledekorationer , kan du overveje at fjerne alt , men de italienske lys . Strygere og fantasifulde kaskader af lys tilføje romantik og mystik til vinduer året rundt , så du kan morfe selv en rodet rum til en magisk eventyrland med tryk på en kontakt . En ekstra bonus : Pinol dine vinduer med italiensk lys , og når næste jul kommer rundt , vil din udsmykning opgaver halv -gjort

Du skal bruge: .
spritservietter .
Lys strenge .
Forretninger.
Socket extender .
Dobbeltklæbende tape .
Kroge.
Stifter .
Tandtråd .
Udskiftning pærer .


1 .
Forbered dine vinduer . Rengør områder bestemt for de italienske lysinstallationer med sprit eller spritservietter til at fjerne snavs fra rammer og den omgivende væg. Test lyset strengene til at foretage visse alle pærer er i god stand . Valg af kasser med lys med udskiftelige pærer er vejen at gå til din semi -permanent installation .
2 .
Identificere stik tættest på de vinduer, du planlægger at udsmykke . Indsæt en Underwriters Laboratory -anbefalet multi-stik til stik , at magten andre anlæg, driftsmateriel i rummet , så du ikke behøver at flytte noget . Regne ud hvor mange lys du kan køre på et kredsløb for at være sikker ( se Referencer 1) . Overvej jordingsfejl kredsløb interrupters , normalt er forbeholdt til brug , når hængende lys udenfor i stedet for inde .
3 .
Beregn antallet af italienske lamper , du skal købe for at dække alle de områder, på din masterplan . Grab en målebånd , der er mindst 30 meter i længden og måle vinduet perimetre . Bestem det samlede areal , du vil dække , og derefter gøre det math , blande og matche standard C7 og C9 lys strygere solgt i 25-, 50-, 100-. og endda 1. 000-mund hjulene
4
Vi taler dit hængende mekanismer i henhold til det materiale , som du planlægger at hænge din italienske lys . Køb heavy -duty plast kroge til at fastgøre din italienske lys fra murstensvægge , skræl og stok tape og tegnestifter ( ikke punkteres ledningen belægninger ) til gips , eller få kreative og wrap længder af hårde tandtråd ( hvid eller grøn ) omkring ledningerne før hægte den tandtråd omkring små søm .
5 .
Invester i sugekopper ( se Referencer 3) , hvis ingen af de metoder, der er anført i Trin 4 arbejde for dig . Komprimere og sæt kroge til gipsvæg omkring vinduer og derefter tråd lyset strengene omkring vinduesrammen eller på tværs af vinduerne . Brug denne teknik , hvis der ikke er en masse fugt , der kommer fra dine vinduer , da dette kunne bringe pakning mellem kopper og væggen . Tape er ikke tilrådes på grund af dette potentielle problem .
6 .
Nyd dit fantasifulde italienske belysning tilføjelser , men husk at holde lyset tændt i længere perioder kommer til at vandre din magt Bill og har du udskifte pærer oftere end du måtte ønske . Der er angivet , holde ekstramateriale på hånden , så du aldrig løber tør , og vær forberedt på uventede aften ringer på døren , der er sikker på at bringe komplimenter din vej .

Anden Artikel

 • hvordan man kan organisere dit spisekammer som en professionel
 • hvordan man kan gøre forhæng eller gardiner med lige kanter
 • hvordan man gør venetiansk gips se på dine vægge til en masse mindre
 • hvordan man kan anvende Knockdown tekstur til dine vægge
 • hvordan man kan passe persienner
 • DIY hjem plantegninger
 • hvordan man kan gøre dit hjem i løbet af vintermånederne
 • hvordan man beregner vægbeklædning
 • hvordan man vælger den bedste måde at fjerne tapet og grænsekontrol
 • hvordan man kan gøre pole top forhæng
 •