hvordan man opbygger en kælderlejlighed

hvordan man opbygger en kælderlejlighedMange husejere har i fuld størrelse kældre , der primært anvendes til opbevaring . Denne plads kan gøres til en kælderlejlighed , der tilføjer indkomst til familien budgettet . Det kan også bruges til familiemedlemmer, der ikke har råd deres egne hjem . At opbygge en kælder lejlighed, skal du gennemgå de lokale zoneinddeling og bygningsreglementer at afgøre, om kælderen er egnet til en lejlighed . Når zoneinddeling er ryddet , se på hvordan man bruger rummet som effektivt som muligt for at undgå at have en undertrykkende , lukket i føler .

Du skal bruge:
millimeterpapir
. Blyant .
Målebånd .
Vinduer .
Lamelgardiner .
Terrassedør .
Loftplader .
Maling.
Frysere.
Apparater .
Gulvtæpper eller fliser eller trægulve .
2- af -4 bjælker .
Luan gulvbelægning ( sub-gulv ) .
R -19 Isolering .
Hammer .
Negle.
Bor .
Cement skruer .
Cement så .
Forhammer .


1 .
måle det samlede torv optagelser af kælderen område fra hjørne til hjørne . Ophold langs væggene ved måling til at få en præcis samlede optagelser .
2 .
Brug millimeterpapir at skitsere layout kælderlejlighed . Tegn vinduer og entryways sikre, at du kan placere andre funktioner i det øvrige område . Tegn placeringen af stikkontakter , varmeapparater , dræn , rør og store apparater. Mark op både vandret og lodret tegninger , så du har både højde og bredde af væggene . Placer overhead rør og ledninger i tegningerne , så du ved hvor meget frihøjde der er.
3 .
Opret vinduet rum og installere Windows . Brug en konkret så og forhammer til at skabe den vinduesåbninger . Byg i så mange vinduer som muligt for kælderlejlighed at bringe i en god mængde af dagslys . Bruge vinduer , der er lave og brede , hvis du ikke kan installere vinduer af normal højde .
4 .
Byg indgangen . Hvis du ikke allerede har en eksisterende indgang til kælderen , overveje at installere skydedøre gårdhave-stil døre . Dette vil give mere naturlig belysning og give pladsbesparende effektivitet . Opsæt lodrette persienner i hele døråbningen og vinduer for privatlivets fred.
5 .
Læg gulvet . Set 2- af -4 bjælker rundt om kælderen med den brede kanter på væggen . Knytte disse ind i væggene med cement skruer . Sted 2- af -4 bjælker afstand hver 16 inches hen over gulvet , og søm dem på plads . Sæt Luan gulve over bjælker og søm det i stand til at skabe undergulvet . Sted trægulve eller tæpper over underlaget for at afslutte gulvet . Brug fugtbestandig tæppe , hvis du vælger denne mulighed .
6 .
Sæt op på væggene . Male betonvægge med fugt forsegler til at holde fugten fra at komme ind i væggene . Frame vandvarmer og ovn . Byg i adgangen paneler til vandvarmeren og ovnen ind i væggene. Ramme væggene med 2- af -4 bjælker afstand hver 18 inches med den korte kant mod væggene . Disse bliver i væggen . Udbudt isoleringen mellem knopper , sømning isoleringen papir til studs til at holde isoleringen på plads . Sæt op sheetrock ved sømning det til studs . Påfør tape over sømmene . Puds båndet og eventuelle søm hoveder at udjævne overfladen . Male væggene .
7 .
Installer et nedhængt loft til at dække de faste rør og ledninger . Dette også giver adgang til rør og ledninger , det er påkrævet . Du kan bruge dekorative eller kobber plader for at tilføje sort til rummet .

Anden Artikel

 • hvordan du installerer keramiske fliser på cement gulve
 • hvordan du fjerner en industriel trappe tæppe med anti - slip forkant
 • ideer til karnapvindue ferie indretning
 • hvordan man kan gøre gardiner ud af håndklæder
 • hvordan man bruger bogreoler til at opdele et værelse
 • Sådan opdaterer en apparat gammeldags komfur
 • hvordan man kan dekorere dit køkken i middelalderens stil
 • hvordan man slår tegneserier til vægudsmykning
 • hvordan man laver en voile swag
 • hvordan man kan hænge en billedramme
 •