hvordan man partitionerer en mærkelig værelse

hvordan man partitionerer en mærkelig værelseHvis du har et værelse , der er akavet lagt ud , regne ud, hvordan man bedst gøre brug af pladsen kan være svært . En løsning er at opdele det i separate områder , således at i stedet for at have ét stort , tomt , problematisk værelse , vil du have mindre, mere overskuelig og brugervenlig zoner . Denne teknik er også nyttig , hvis du har en mærkeligt formet rum , som kunne opdeles i enklere former , såsom en firkant og en firkant. Partitionering rummet hjælper til at vende ukonventionelle plantegning til en bonus i stedet for et minus .
1 .
Planlæg din plads . I betragtning af alle de variabler , før nogen istandsættelse påbegyndes, er afgørende . Beslutte, om du ønsker at vende rummet til et soveværelse /kontor , stue /spisestue , kælder /hjem gym , hobbyrummet /klasseværelset eller gæsteværelset /håndværk området . Baseret på denne beslutning , foranstaltning rummet og træffe afgørelse om dimensioner i betragtning af den virksomhed , der vil finde sted i hvert område , og hvad møbler du får brug for . Dette vil hjælpe dig med at beslutte , hvor at sætte en partition.
2 .
Afgør hvordan man bedst kan opdele rummet . Der er et par teknikker, du kan bruge . Den første er at adskille rummet fysisk ved hjælp af en rumdeler som en sammenfoldelig skærm , bogreol , hængende gardin , løsøre væg eller noget lignende . Den anden er at adskille rummet visuelt . Brug denne teknik , hvis en rumdeler er for obstruktiv til din smag , eller hvis du føler rummet er for lille til det . Visuel adskillelse indebærer at narre øjet til at gøre rummene ligne to klart definerede områder . Male væggene i hvert rum en anden farve , så brug møbler placering og areal tæpper at afgrænse hver zone .
3 .
Bring i møblerne . For at holde de rum fra følelsen overfyldt , fastsætte en passende størrelse , og brug kun møbler , der er nødvendig . For et kontor , er en bordlampe , skrivebord og stol nødvendigt , men en bogreol kan tage for meget plads . En spisestue skal et bord og stole , men en vitrineskab er ikke strengt nødvendigt . I små stuer , kan en kærlighed sæde og stole være en bedre løsning end en stor , overfyldt sofa . Og en fladskærm monteret på væggen er langt mindre skæmmende end en traditionel tv , hvilket også ville kræve en rum- hogging underholdningscenter eller TV-stativ .

Anden Artikel

 • underskrift køkken backsplash ideer
 • hvordan man kan afgøre lampen krav til et område
 • ingen sved maling fjernelse
 • zebra marmor oplysninger
 • hvordan du udskriver på krus
 • hvordan man kan hænge sorte lysestager
 • hvordan man kan flyde en bambus gulv
 • hvordan man bruger træerne på stedet at bygge et hus
 • hvordan man kan leje de bedste lagerenhed
 • hvordan man vælger et stort soveværelse maling farve
 •