hvordan man skaber en asiatisk gårdhave design

hvordan man skaber en asiatisk gårdhave designHvis det mystiske og indbydende elementer i Asien er en indbydende design , som du gerne vil bringe ind i din gårdhave design , så tag på denne moderne dekoration udfordring . Etniske udsmykning motiver , herunder de asiatiske designelementer , er blevet stadig mere populært i løbet af det seneste årti . Gårdhaver er varme og hyggelige områder , der bruges til afslapning og hygge i slutningen af en lang dag . Den rolige Asien udsmykning ordningen vil skabe de perfekte rammer for din terrasse design . Følg disse enkle forslag til en gårdhave , der vil bo i harmoni med din etniske interesse . PlantContainers. com , som det ses på denne side , kan hjælpe dig med din terrasse behov

Du skal bruge: .
asiatiske udsmykning
. Patio accenter .
Patio accent tabellen.
Udendørs tilbehør .
Sand.
Stearinlys .


1 .
Udforsk en Fountain som en asiatisk Patio tilbehør
Fountains har en reel måde at gøre det fredelige og afslappende asiatiske udsmykning motiv kommer til livet . En fontæne er en blød og rolig måde at tilføje naturlige elementer til din terrasse design . Stenen struktur af et springvand tilføjer en solid struktur til terrassen design og minder om asiatiske arkitektoniske elementer . Desuden hjælper den rolige tumler i vandet og den bløde forsænket belysning at skabe et miljø , der lyder indbydende . Den sensuelle appel er indbydende og behagelig . Udforske en Asien gårdhave design begynder ved hjælp af en sten springvand som et dekorativt og fredelig tilbehør .
2 .
Eksperimentér med farven rød
asiatiske da © kor kræver mesterlige brug af farven rød som et dekorativt mønster element . Rød gryder , farverige plante , udsmykkede vaser , orientalske tæpper , og mønstrede vindue behandlinger kan alle bruges til at dekorere en asiatisk gårdhave . Asiat da u00A9 kor er indbydende og interessant , så gæsterne vil bemærke din unikke valg af dekorative accenter . Rød er en varm farve , der er fuld af liv og zesty kvaliteter , så brug den til at udvide den asiatiske dynamikken i din terrasse design . CrateandBarrel. com , som det ses på denne side , har kreative tilbehør til din terrasse indretning behov .
3 .
Design en asiatisk Tabel collage
Den mystiske og indbydende elementer af asiatisk da u00A9 cor giver dig mulighed for at eksperimentere med unikke struktur og design . Den moderne udsmykning udfordring at indarbejde en asiatisk tema til din terrasse da u00A9 cor hviler i din evne til at skabe en dekorativ tabel udstillingsgenstand . Tilføjelse sand til bordet og arrangement kan skabe en asiatisk tabel for din terrasse . Du kan tilføje en rød potte med en asiatisk emblem og en højere vase til at bringe dimension til havebord . Ting Ting kan føjes til vasen at levere gårdhave med grønt , der er primitive og eksotiske . Selvfølgelig vil stearinlys og eksotiske lysestager bringe en naturlig essens til rummet . Et asiatisk gårdhave design afspejler din interesse i det eksotiske og eklektiske funktioner i andre kulturer . Terrasser er det perfekte område at være vært for din varme og indbydende asiatisk design .

gode råd og advarsler


 • Åbne vinduer og screenes verandaer tilføje et realistisk element til en udendørs asiatisk terrasse design .
 • Sørg tilbehør vejr tolerant eller de vil blegne og crack .
 • Anden Artikel

 • hvordan man kan genoprette farver til læder
 • hvad betyder bølgepap betyde ?
 • hvordan man kan vælge farve og indretning til rummet af dit hus
 • hvordan du passer på din laminatgulve , så det vil vare længere
 • generelle oplysninger om sommerhus - stil hjem
 • hvordan man omlakering en mursten pejs
 • væg & rammer ideer
 • hvordan man kan hænge en prop bord på gipsvæg
 • hvordan man kan gøre malede trægulve
 • hvordan man designer en lurvet chic soveværelse
 •