hvordan man skaber en fælles soveværelse og badeværelse design

hvordan man skaber en fælles soveværelse og badeværelse designHvis din master soveværelse og master badeværelse føler usammenhængende og manglende harmonisk da © cor blanding , så er du nødt til at oprette en måde at bringe de to separate værelser sammen til en samlet plads . Hvis du vil oprette en samlet soveværelse og badeværelse hjem design , skal du overveje , hvilke elementer der skal gentages i både værelser , og hvilke elementer skal fjernes helt . Derudover vil du nødt til at vælge en maling farve til væggene , som er sammenhængende og konsekvent i sin designer appel . Følg disse enkle forslag til en måde at forene dit soveværelse og badeværelse indretning . Som det ses på denne side , kan DecoratingInspirations. com hjælpe dig med dit værelse blanding ideer

Du skal bruge: .
supplerende tilbehør
sengetøj .
sengetøj .
dekorative accenter .
et fast tema .


1 .
Vælg Konsekvent accentfarver
Hvis du indfører for mange farver ind i dit soveværelse og badeværelse design , vil du vinden op med en visuel appel , der er usammenhængende . En regnbue effekt i et stort soveværelse og badeværelse er ikke det udseende, du er skydning for . For at undgå denne uønskede blanding af farver , skal du vælge konsekvent accent farver, der ser indbydende i begge værelser . Da det er en accent farve , kan du bruge det sparsomt , hvis du ønsker , men det skal konsekvent anvendes i begge værelser . Neutrale accent farver har en tendens til at miste deres samlende appel , så det er bedst at vælge mindst en mørk eller rig farve til brug som en blanding instrument for både soveværelse og badeværelse design .
2 .

Udforsk Tilsvarende bejdser
Hvis du introducere lignende bejdse farver og stilarter i dit soveværelse og badeværelse design , vil du straks begynde at bemærke, at de to rum flyder sammen . For eksempel kan kirsebærtræ kabinet i et badeværelse være parret med en kirsebærtræ hovedgærde og kommode i soveværelset . Ligeledes kan en nødlidende træ medicinskabet i badeværelset modsvares af en nødlidende træ skrivebord eller ende tabellen i det store soveværelse . Udforske lignende træ pletter kan give dig en samlende kraft i soveværelset badeværelset kombination . CountryLiving. com , som det ses på denne side , kan tilbyde nogle supplerende udsmykning tilbehør .
3 .
Invester i Komplementære Sengetøj
Hvis du indfører supplerende sengetøj ind i din soveværelse og badeværelse indretning , vil en subtil og elegant blanding af de to rum opstå. En blød hvid bomuld narresut på sengen kan falde i kærlighed med to bløde, hvide bomulds håndklæder hængende på et håndklæde rack i badeværelset . En blød fluffy dyreprint smide tæppe strøet over i hjørnet af sengen vil se elegant med en matchende dyreprint gulvmåtte i badeværelset . Investering i komplementære sengetøj og tekstiler giver en måde at blande soveværelse og badeværelse design sammen på en måde , der er naturlige og øjne tiltalende . En harmonisk soveværelse og badeværelse design er en elegant måde at bringe enhed til dit hjem design .

gode råd og advarsler


 • Animal print er en positiv mønster , der fortjener din opmærksomhed .
 • Distressed træ ser målrettet i sit design . . . nej man vil synes, det er gammelt eller slidt ud .
 • Overvej dit stof valg til badeværelset . Blødning stof kan vraget en ikke-fugttæt gulv måtten .
 • Anden Artikel

 • metallak ingredienser
 • hvide køkkenskabe ideer til bordplader og backsplash
 • hvordan man sand indviklede træudskæringer
 • hvordan man kan skjule en gammel radiator
 • hvordan man kan konvertere en kvist soveværelse
 • land centrale ideer
 • hvordan balancen et vindue med gardiner
 • skab ideer ved hjælp af regenereret sidespor
 • hvordan man laver hukommelse corkboard
 • Listen over intelligente hjem udstyr
 •