hvordan man skaber en unik dekorativ folde skærmen

hvordan man skaber en unik dekorativ folde skærmenFoldning skærme af hvert design og form tilføje en designer stil til ethvert rum . Disse attraktive skærme kan laves af en bred vifte af materialer , herunder træ , metal og syntetiske materialer . Med lidt kunstnerisk inspiration , kan du udsmykke din folde skærmen med bånd , maleteknikker , og naturlige elementer for at skabe en dekorativ mesterværk . Folde skærme er ikke kun dekorative , men de er også ganske funktionelt . De kan skjule en mængde synder ved at camouflere rod , maskering en beskadiget væg , eller blot at omdanne de uinteressante karakter af et skab fuld af varer . For et par enkle tips om udsmykning med en sammenfoldelig skærm , kan du prøve disse frugtbare forslag . Modernfold. com , som det ses på denne side , kan være nyttig i folde skærmen valg

Du skal bruge: .
folde skærmen
. materiale eller stof .
maling .
stencils .


1 .
Ready-Made Folding skærme er overkommelige
Folding skærme kan foretages eller købes . Ready-made skærme er ofte den bedste løsning , fordi de ikke er dyrt, og er så let at vise . Desuden giver færdiglavede skærme dig med alsidigheden til at dekorere og designe dem som du vil. Uanset om du har brug for at skabe en varm og behagelig hjørne til at læse , eller en privat dressing område , kan en færdigsyet skærm giver dig de funktionelle og kunstneriske udformning element, du ønsker . Ready-made folde skærme er praktisk og økonomisk overkommelig.
2 .
Skræddersy Folding Screens
Folding skærme kan gøres personlig . Hvis du nærmer dig en folde skærmen, som om det var en kunstnerisk udforskning , så du kan designe din skærm på en måde , der er plads definere og personligt. De farver, mønstre , og teksturer af dine folde skærmen kan være dekoreret med maleteknikker bruger svampe , glasur , eller pletter . Hertil kommer , skabeloner håndmalede kan bruges til at tilføje et element af intens kunstnerisk appel . Folde dekorative skærme kan endda være dækket med tapet og toppet med bånd eller blonde . Brug dine kunstneriske færdigheder og personliggøre din folde skærmen på en måde , der tilføjer en attraktiv da u00A9 cor element til dit hjem design .
3 .
Have espalier kan bruges som Folding Skærme

Hvis du ikke kan finde en pre -made folde -skærm, der passer til din personlige smag eller indretning , så kan du nemt oprette en med en have espalier . En have gitter kan males eller bejdset til at ligne en interiør folde skærmen . Desuden giver en have espalier dig med en kryds og tværs design til at dekorere . Gennemsigtighed i en have espalier kan du oprette en folde -skærm , der giver lys ind . Som et resultat , kan disse bruges som en hovedgærde eller en belægning i nærheden af et vindue . Folde skærme er en dekorativ og alsidig hjem design møbler , der er perfekt til eklektisk da © cor . På grund af den funktionelle karakter af en sammenfoldelig skærm , kan du oprette en udstillingsgenstand , der også fungerer som rumdeler eller en dressing område . Som det ses på denne side , kan Horchow. com hjælpe dig med din udsmykning behov .

gode råd og advarsler


 • Folding skærme kommer i forskellige højder , så sørg en du vælger , er kompatibel med din loftshøjde .
 • Pas på ikke at få fingrene i klemme i skærmen , som du dekorerer .
 • Anden Artikel

 • hus udvendigt stilarter for stuk
 • shabby sheek soveværelse ideer
 • hvordan man bruger tørrede cattail til at gøre indisk kurve
 • hvad er jord - beskyttede boliger ?
 • hvordan man kan sælge Lenox samleobjekter
 • farve ideer til split -plan boliger
 • flise ideer til hjørne bøtter
 • usædvanligt moderne design ideer med maling
 • hvordan man finder ud forhæng
 • hvordan man kan dekorere dit hjem med blomster
 •