hvordan man vælger en køkkenbordet eller badeværelse forfængelighed

hvordan man vælger en køkkenbordet eller badeværelse forfængelighedEr du klar til at opdatere eller omforme dit køkken og badeværelse ? Vælge den rigtige køkkenbordet materiale og farve er vigtig . Disse overflader er meget synlige og vil sandsynligvis blive sat til omfattende brug . Der er vigtige kategorier af køkkenbordet og forfængelighed materiale til rådighed . De valg kan virke skræmmende , men vi vil bryde det ned for dig i nemme trin . Den gode nyhed er , at der er et væld af muligheder ! Den dårlige nyhed er , at der er et væld af muligheder ! En nyligt ny overvejelse er " grøn "eller øko-venligt materiale. Vi vil kun ganske kort adresse, der i denne artikel .
Jeg vil sende en anden artikel beskriver de helt grundlæggende trin i køkkenbordet udskiftning . Denne artikel er en grundig gennemgang

Du skal bruge: .
Idé din farve palle
. Er virker OK , eller vil du ikke synes ? .
Vaske : seemless /integreret , under-mount eller over-mount
? . Simpel kant profil eller en detaljeret kant profil ? .
Backsplash : ? . Standard 4 " højde , fuld højde , fliser , samme farve , gratis farve
Er du ændre fodaftryk dit køkken eller bare erstatte køkkenbordet ? .
Får du nye frysere ? .


1 .
Kend dit budget ! Forudsat, at du kun vil erstatte den køkkenbordet , måle din nuværende top for firkantede optagelser ( Længde x Bredde=kvadratfod) Hvis du har råd til at bruge $ 150 + per kvadratfod , så kan du vælge mellem alle de følgende kategorier . Hvis din rækkevidde er $ 60-$ 150 , så du kan vælge fra laminater op til kvarts mid -range granit . $ 30-$ 60, low-end granit , nogle kvarts . $ 30 og derunder, laminater .
På den lave ende af materiale er laminat . Disse er de mest overkommelige og laminat producenter som Wilsonart Formica forbedret deres farver og teksturer . Laminat er ikke det mest holdbare , men for de penge , den nemmeste at udskifte er . Et skridt op i priser og elegance , men ikke nødvendigvis i kvalitet for de penge er low-end granit /marmor . Det næste niveau er solid overflader som , Corian eller Eos . De har en anderledes æstetisk kvalitet end sten laminater , men synes kan elimineres . På omkring eller på et lidt højere omkostninger er kvarts overflader . Udseendet af granit eller faste overflader , med fornemmelsen af granit . Den endelige liste indeholder 2 muligheder ; high -end granit eller marmor , og konkrete toppe med genbrugsglas indhold . Denne " sidste "kategori handler om farve , elegance og /eller egenart. ( Bemærk : Andre materialet tilgængeligt er glas toppe , fedtsten , keramiske fliser , slagter blok , træ og beton uden glas )
kende dit budget er altafgørende
2

Tænk over , hvordan dit køkken er brugt, og hvad du forventer af køkkenbordet . Har du sjældent kok ? Vil det være først og fremmest et show-piece ? Eller vil din countertops se tung brug og måske nogle misbrug ( handy-mand mand , børn , osv ) .
Hvis dit køkken er ikke brugt meget , og du budget tillader det , dit valg vil som udgangspunkt komme ned til farve og hvordan unik toppen ser ( dvs. -dine venner og naboer ikke har samme køkkenbordet ) . Det er her mid -range og high -end granit og marmor passer fint .
Hvis dit køkken vil blive brugt en masse til madlavning , men du forventer ikke noget potentiale for køkkenbordet misbrug , skal du kan overveje en kvarts , fast underlag eller laminat top .
Hvis du tror der er potentiale for nogen til at bruge din countertops til andet end køkken brug , så du overveje laminat ( billige at udskifte ) eller fast overflade ( til et punkt , repareres ) .

3 .
Er du interesseret i " grøn "eller øko-venlige muligheder ? Hvis du er , det er en svær en. Der er en masse " grønne " anprisninger derude . Nogle er overdrevet , som kaldes " grønne-vask " . Der er 2 MEGET grundlæggende break-downs til øko-venlige overvejelse, og et par sub-kategorier : A ) Er du bekymret med makro-miljø ( udenfor dit hjem ) eller mikro-miljø ( inde i dit hjem ) ? B ) Er du interesseret i at minimere tilføjelse til affaldsstrømmen , eller er du interesseret i at minimere produktets carbon footprint ? Overvej disse spørgsmål , når de evaluerer produkterne . Hvis det er for meget at overveje derefter bruge følgende grundlæggende fordeling :
-Wastestream : kvarts og beton, der bruger genbrugsglas tackle dette , til et punkt . Købe granit eller marmor rester hjælper også
-Carbon footprint : . lokalt indkøbte materiale er den bedste løsning for dette. Der er stadig nogle granit stenbrud tilgængelig i USA . Træ toppe fra lokalt indkøbte materiale også kan være en god mulighed , som er keramiske . Quartz fremstillet i stater er også et solidt valg
-Dit hjem ' s miljø ( mikro-miljø ) : . kvarts , akryl faste overflader , glas og rustfrit stål . Disse generelt giver ingen off-gasning og der kræves ingen vedligeholdelse kemikalier ( sealere , polermaskiner , osv. ) .
-Macro-miljø : jeg foreslå ophold med kvarts ( uden integreret anti-mikrobielle produkt ) . Kvarts produkter tilbyder en holdbarhed og kræver ingen vedligeholdelse produkter som polermaskiner eller sealere
4
Edge profiler-. der er standard kant profiler , men nogle har forskellige navne . Du kan gå til en lokal forhandler eller besøge en fremstilling ' s hjemmeside for at få en prøve af kant profiler . Typisk , en blyant kant ( flad med en lille radius ) er standard . Mere omfattende kanter kan have en up-afgift . Med hårdere materiale som granit og kvarts , have nogle radius er fornuftigt at undgå skår
5
Sinks : . Hvis du ønsker en integreret , ikke-synes vask , så en solid overflade som Corian eller Eos er, hvad du ønsker . Undermount dræn er typisk installeret på kvarts eller granit toppe , og er de seneste stil . Overmount dræn , kan stort set være installeret på alle toppen. Der er andre synke muligheder som landmand dræn , brugerdefinerede kvarts /granit dræn , glas ( Forfængeligheder ) , osv. Disse koste meget mere end standard dræn , og de valg der er rigelige
6
Backsplashes : Standarden er en 3 "-4 " + /- 2 cm eller 3 cm tyk backsplash af det samme. materiale , der anvendes til køkkenbordet . Fuld højde backsplashes er også tilgængelige , men vil tilføje til din pris betydeligt. Du bliver nødt til at regne kvadratet optagelser af en fuld højde backsplash og tilføje det til din pris . Quartz giver nogle interessante valg , selv om . Mange fremstiller give 1cm tyk materiale , der koster mindre end 2cm eller 3CM materiale ( CM=centimeter , og er den standard måleenheden i branchen ) . Flise og rustfrit stål er også muligheder .
Farver kan være det samme bruges på din top , eller en gratis farve . Nogle kvarts fremstiller give gratis farver i deres sortiment af farver . Faste overflader giver en backsplash , der kan gøres sømløst med din top .
7 .
Vælg den farve !
Hvis du holder din nuværende kabinetter . Tag en dør ud og besøge din lokale forhandler for at vælge det bedste match .
Hvis du ændrer alting ud , så jeg foreslår, at du starter med køkkenbordet farvevalg og vælg derefter dit skab . Dette er i modstrid med , hvad du vil sikkert høre , men se det i øjnene , køkkenbordet er den mest sete og rørte element i dit køkken ! Insistere på dette udgangspunkt med nogen faglig du arbejder med
8
Pris grupper eller enkelt prissætning : . Bortset fra et par kvarts produkter , næsten alle andre materialer vil blive solgt i forskellige prisklasser, især granit og marmor . Hvis du ønsker at gøre det lettere for dig selv , spørg salget person til at vise dig produkter, der tilbyder alle farver til samme pris . Det kan være ganske frustrerende , når du holder vælge farver i prisgruppe godt stykke over dit budget .
9 .
Hvem skal købe fra ? Hvis du arbejder med en forhandler , et køkken og bad showroom , ( anbefales ) , sørg for de er ikke at vælge en fabrikator baseret på, hvem citerede den laveste pris . Hvis det er tilfældet , kan man lige så godt gå til et af de hjem centre ( Lowes , The Home Depot ) eller til en lokal fabrikant og kast terningerne selv om den service, du får , og de kvalifikationer, de personer, der kommer til dit hjem og vejr , eller om de er ordentligt forsikret .
Desuden vil detailhandleren være din kontakt og pege person for dette projekt .

gode råd og advarsler


 • Hvis du ønsker ekstra forsikring , skal du vælge materiale, der er GARANTI og har certificeringer . Mange produkter tilbyde begrænset sikkerhedsstillelse og certificeringer lignende, NSF ( National Sanitation Foundation ) , GREENGUARD ( ingen off-gasning ) , Radon gratis, selv Kosher certificeringer . Nogle granit leverandører tilbyder sikkerhedsstillelse på udvalgte produkter , men jeg kender ikke granit , der har ovennævnte certificeringer ( sealere og polering forbindelser kan være certificeret , men ikke materiale) .
 • for en stikprøve på kant profiler : www. cambriausa. com /learn_edge. cfm
 • For enkel, gratis design værktøj : www. cambriausa. com /design_studio. cfm eller www2. dupont . com /Overflader /da_DK /index. html
 • For en gennemgang af fælles materiale , besøge Consumer Reports online . De gjorde en god gennemgang af de forskellige materialer , der er nævnt i denne artikel
 • Hvis du installerer nye frysere . ikke har countertop skabelonen færdig før efter frysere er permanent på plads , og der må IKKE flytte dine skabe eller lave eventuelle ændringer af dem efter den skabelon er blevet gjort. Det gælder for vægge og vindueskarme , også .
 • Insister folkene installation har dokumentation for korrekt forsikring . Der er et utal af små sten butikker tilbyder bottom-tønde priser. Bare pas på . Du ofte får hvad du betaler for , og i tilfælde af en korrekt forsikring , hvis en arbejdstager kommer til skade på din ejendom at gøre jobbet , og de er ikke forsikret , kan du blive ansvarlig
 • Farvenavne : . Hvis du ser en granit farve på et sted og den samme på et andet sted , men ved et andet navn og pris , dine øjne tillid . De er mest sandsynligt, identisk ( bortset fra prisen ).
 • Anden Artikel

 • hvordan man kan male faux skifer beton
 • hvordan de skal dække glasvægge i kontorer
 • hvordan man kan gøre uld gulvpuder
 • hvordan man kan dekorere med plexiglas
 • hvordan man bord & lægte skodder
 • hvordan man forbereder draperier foring
 • zen soveværelse ideer
 • hvordan man beregner løbelængde for Shams
 • interaktive indretning spil
 • hvordan man ting en dyne
 •