hvordan man vælger køkken farver

hvordan man vælger køkken farverÆterisk og dynamisk indretning elementer kan hjælpe dig med at oprette et køkken , der er inspirerende og farverig . Valg af køkken farver er en belønning hjem design projekt, der vil har længe levet resultater . En kedelig og steril køkken brug for en smule farve til at fremhæve den dynamiske appel af et køkken rum . Farverig smide tæpper , vindue behandlinger , og tilbehør kan tilføje farve og gejst til et køkken . Male køkkenet væggene er en af de enkleste måder at få en splurge af farver i spise -og madlavning område . At tillade sollys i og samtidig opretholde et lyst køkken miljø , naturlig farve toner, kombineret med en dramatisk accent farve som blå kan modernisere et køkken samlede appel . Som det ses på denne side , kan du besøge CrateandBarrel. com eller FLOR. com for nogle køkken indretning ideer . Valg af en slagkraftig køkken farve ganen kan være en bemærkelsesværdig hjem forbedring

Du skal bruge: .
maling farveprøver
maling prøver .
pensel .
pap .


1 .
Vælg Blue som en Accent Color
Blue er en behagelig og fredfyldt farve , der tilføjer simpel rente og karakter til et køkken design . Blå er perfekt , fordi det er klassisk , æterisk , og dynamisk alle på samme tid . En blød blå grå eller en dæmpet aqua turkis maling farve på væggene skaber en beboelig og køligt køkken rum . Blå med et strejf af grønt holder er let og lyst som er perfekt til et køkken rum . De kontrasterende elementer af at kombinere blå med naturlige toner som beige og tan resulterer i et køkken rum , der føles som en strand scene . Når vandet møder sand , den farvekombination er udsøgt . Valg af blå som et køkken farve er en æterisk og triumferende farvevalg .
2 .
Vælg Dark Trim Farver
mørkt træ trim farver som mahogni , dyb brun og chokolade gør stænk af blå springe ud som et brag af fredfyldt farve . Disse trim tilbehør kan anvendes i form af en stol jernbane , kroneformen eller Baseboard design . Hertil kommer , vælger mørkebrune som en trim farver fungerer til at forme dit køkken som en billedramme . Dark træ kabinet er også moderne og nutidige i sine designer appel . Den stærke kontrast mellem de neutrale , blues , og dybe brune farver tilføje definition til dit køkken design . Valg af en moderne køkken farvekombination er den bedste måde at bringe nyt liv til dit køkken område . En nøgle til godt design begynder med lagdeling farvemuligheder på en måde , der balancerer ud i køkkenet og fremhæver den overordnede layout .
3 .
Vælg komplementærfarver
Paint kan dit motiv ven , fordi det supplerer struktur , layout og design af dit køkken rum . Farven er levende og humør overtalelse selv når det er afdæmpet og enkel . Komplementære farver som dyb rød og dæmpet guld kan bruges til at bringe den moderne elegance i beige , blå og mørk brun køkken farvekombination . Valg af køkken farver , der hjælper dig mageligt forvandle dit køkken til en æterisk levende , spise , og ovnrummet vil tilføre værdi til dit hjem . Komplementærfarver bringe subtil opmærksomhed til dit køkken uden at virke pralende eller alt for dramatiske . Æterisk og dynamisk indretning elementer kan hjælpe dig med at oprette et køkken , der er inspirerende og farverig . Valg af køkken farver i en brun , beige og blå kombination er en givende hjem design projekt. En kedelig og udefinerede køkken brug for en smule farve til at fremhæve den dynamiske appel af et køkken rum . Male køkkenet væggene er en af de enkleste måder at sætte kulør på dit designer køkken rum .

gode råd og advarsler


 • Mørke farver har tendens til at skrumpe et værelse , så holde nuancer lys .
 • Anden Artikel

 • hvordan man kan forberede planteskole for baby
 • hvordan man kan linje swag gardiner
 • hvordan man kan være et hjem dekoratør
 • maling farver til træning værelser
 • hvordan man kan dekorere omkring en skærm varmelegeme
 • hvordan man kan hænge glasvæg lyseholdere
 • hvordan du installerer Pergo presto gulve
 • lange vindue behandlinger
 • hvordan man får nye anvendelser for gamle bånd
 • hvordan man kan hænge et stort maleri på væggen
 •