hvordan man wire en belysning samling

hvordan man wire en belysning samlingGør-det -selv præsenteres med flere muligheder , når ledningsføringen en loftslampe stativ . Hvis rummet er stort nok, eller har mere end én indgang , kan du ønsker at have en tre -vejs switch -konfiguration , hvor armaturet er kontrolleret af et par skifter . I andre situationer , bestemmer strømkilde , vil du blive tappe stien til den kabler : enten kilde til stativ eller kilde til at skifte . I denne artikel vil vi se på to af de muligheder

Du skal bruge: .
Utility kniv eller nøglehullet så .
Switch bokse ( 2 hvis du bruger en tre -vejs konfiguration ) .
Lyskontakter ( 2 hvis du bruger en tre -vejs konfiguration ) .
Skruetrækker .
Brace bar .
Træskruer .
Samleboksen .
Fisk tape .
3- leder NM kabel ( tre -vejs konfiguration kun ) .
2- leder NM kabel .
Bidetang .
Lampen .


1 .
Sluk for strømmen til forgreningskredsløb du bruger, som en strømkilde og fjerne kilden beholderen fra dens inventar kassen .

2 .
Skær huller til armaturet , switch og ledninger . Følg producentens anvisninger for størrelsen af hullet til lyset, men hullet skal have en seks-tommer diameter , så du kan arbejde over loftet . Over kilden stikkontakten og afbryderen skåret et hul adgang huller for at lette driften af ledningerne .
3 .
anbringe hardware . Monter skinnen baren for lampen mellem to loftsbjælker med træskruer . Anbringe armaturet boksen til skinnen bar . Monter kontakten boksen på væggen . Hvis du bruger en tre -vejs konfiguration , montere den anden switch boksen og gå videre til Trin 6 .
4 .
Ledningen til lyset . Tråd fisk tape gennem adgang hullet og på tværs af loftet . På stativ hullet , lægger to-leder kabel til fisken tape og træk det tilbage mod dig selv. Drop wiren ned til beholderen og skifte, hhv.
5 .
Gør de elektriske forbindelser til en enkelt switch . På beholderen , skal du tilslutte den sorte ledning til messing terminal på stikkontakten, og den hvide ledning til sølv terminalen . På stativ boksen , skal du tilslutte sorte ledning fra stikkontakten til den sorte ledning fra kontakten . Fastgør den hvide ledning fra stikkontakten til fastholdelsesanordningen hvide ledning . Fastgør den hvide ledning fra kontakten til fastholdelsesanordningen sorte ledning . Sætte et stykke tape omkring denne hvide ledning for at indikere at det er " hot ". På kontakten lægger de sorte og hvide ledninger til switchen terminalerne , indpakning et stykke tape rundt om hvide ledning , der viser den er i færd nuværende .
6 .
Slut Skift 1 til magten forsyning med to-leder kabel . Tilslut strømforsyningen ledning til den terminal mærket " fælles . "
7 .
Ledningen for de tre -vejs switch . Tråd fisk tape gennem adgang hullerne og på tværs af loftet . På armaturet hul , der vedlaegges tre -wire kabel til fiskene tape og træk den tilbage mod hver switch .
8 .
Gør tilslutninger til armaturet og kontakter . Hos Switch 1 , i forbindelse den hvide ledning fra strømforsyningen til den hvide ledning fra armaturet . På stativ , forbinde de to røde ledninger sammen og den sorte ledning fra Switch 2 til fastholdelsesanordningen sorte ledning . Tilslut den hvide ledning fra Afbryder 1 til fastholdelsesanordningen hvide ledning . Tilslut den hvide ledning fra Switch 2 til den sorte ledning fra Switch 1 . Wrap tape rundt om hvide ledning viser, at det er varmt . På Switch 2 forbindelse den sorte ledning til den fælles terminal og andre ledninger til de resterende terminaler .

Anden Artikel

 • hvordan man vælger den rigtige farve til at sætte stemningen for dit værelse .
 • lakering gulve med beton
 • hvordan du installerer trafficmaster fremtoning vinylgulve
 • hvordan du fjerner en amerock dørhåndtag
 • ideer til børneværelse design : fodbold tema
 • hvordan man praktisk talt male vægge i forskellige farver
 • hvordan man kan dekorere en victoriansk soveværelse design
 • brandsikre gardiner & forhæng
 • hvordan man arrangerer et hjemmekontor
 • geometriske vindue behandlinger
 •