hvordan man wire en tre -vejs lyskontakt med et loft fan

hvordan man wire en tre -vejs lyskontakt med et loft fanLoft fans er mest praktisk, når de er styret af en vægkontakt . I større rum med mere end én indgang , kan du ønsker at have mere end én switch til at styre fan . Ledningsføring en tre -vejs switch -konfiguration er ikke svært , og kan normalt være afsluttet i en eftermiddag

Du skal bruge:
Utility kniv eller Nøglehullet så
. 2 switch bokse .
2 lyskontakter .
Hammer .
Skruetrækker .
Brace bar .
Træskruer .
Samleboksen .
Fisk tape .
3- leder NM kabel .
2- leder BX -kabel.
Tape .
Bidetang .
Drywall patch -kit .


1 .
Skær strømmen til kredsløbet .
2 .
Gør nedskæringer for ventilator og afbrydere . Hullet til blæseren skal være mindst 6 inches i diameter , så du kan indsætte sine brace bar . Trace omkring kontakten bokse til at fastsætte størrelsen af hullerne til kontakter . Afbryde adgangen huller over skifter hvor væggen møder loftet til at køre kablet over loftet og ned i væggen .
3 .
Fjern Baseboard mellem strømkilden beholderen og Switch 1 . Afbryde adgangen huller i bunden af muren under beholderen og Switch 1 til foder kablet igennem.
4 .
Fjern strømforsyningen stikkontakten fra sin elektriske felt .

5 .
Fastgør bøjlen bar til loftsbjælker med træskruer . Fastgør blæseren krydset boksen til skinnen bar . Fastgør kontakten bokse til væggene .
6 .
Kør tre -leder NM kabel fra centralerne til ventilatoren . Tråd halvstive fisk tape gennem væggen adgang hullet og køre det hen over loftet . Når den når blæseren hullet , skal du sætte kablet til fisk tape og trække det tilbage mod dig . Drop wiren ned til switchen kassen .
7 .
Kør to-leder BX -kabel fra strømforsyningen beholderen til Switch 1 ved at droppe kablet ned væggen og kører det i gabet mellem drywall og gulvet . Cut kanaler eller bore huller i knopperne , så wiren vil blive flugter med væggen .
8 .
Slut strømforsyningen til den nye filial kredsløb . Tilslut den sorte ledning fra Switch 1 's kabel til en messing terminal på beholderen . Hvis der ikke findes terminaler på afgangssiden ( e. g. Det er i midten af en run) , lave en grisehale ved at tilslutte en kort ledning til messing terminal og forbinder switch og strømforsyning ledning til den korte ledning .
9 .

Foretag tilslutningerne på Switch 1 . Tilslut strømforsyningen sorte ledning til den fælles terminal på kontakten ( det er mærket ) . Fastgør den sorte og røde ledninger til de andre terminaler og tilslut den neutrale hvide ledninger sammen .
10 .
Foretag tilslutningerne på Switch 2 . Tilslut den sorte ledning til fælles terminal . Sætte et stykke tape omkring den hvide ledning til at angive den er i færd aktuelle . Vedhæft denne ledning , og den røde ledning til de resterende terminaler .
11 .
Foretag tilslutningerne på ventilatoren . Forbinde de to røde ledninger sammen . Tilslut den hvide ledning fra Skift 1 til fan hvide ledning . Tilslut den sorte ledning fra Afbryder 1 til den markerede hvide ledning fra Switch 2 . Wrap tape rundt om det hvide ledning til at angive den er i færd aktuelle . Fastgør den sorte ledning fra Switch 2 til ventilatorens sorte ledning . Hvis blæseren har en vedhæftet lys kit , knytte sin strømforsyning ledning til den sorte ledning fra Switch 2 , så godt.
12 .
Sæt blæseren til holderen efter fabrikantens anvisninger og bruge drywall lappe kit til at reparere adgang hullerne .

gode råd og advarsler


 • Brug metal-kappe BX kabel langs fodpaneler beskytter ledningerne indeni fra at blive ødelagt af den afsluttende negle holder sokler på plads .
 • Anden Artikel

 • hvordan man kan dekorere et soveværelse som en regnskov
 • hvad farve er egetræ ?
 • hvordan man kan gøre gardiner ud af håndklæder
 • hvordan man kan male reproduktion møbler til at se primitive
 • ideer til gamle støbejern skole klokker
 • indretning faktorer
 • hvordan man kan dekorere med Yankee stearinlys og duftende olier
 • hvordan man kan afslutte malet køkken frysere
 • hvordan man tapet kunsten nicher
 • rustfrit stål vindue behandlinger
 •