hvordan man wire et loft fan med en indbygget lys og en ekstra lys

hvordan man wire et loft fan med en indbygget lys og en ekstra lysTilføjelse af en ventilator og lys kit til en anden lys og kontrollere dem med en vægkontakt er en relativt simpel hjem forbedring projektet . Den nemmeste måde at tilføje et kredsløb er at forlænge kablet fra en eksisterende stikkontakt . I denne artikel beføjelse løber først til skifte , og derefter til ventilator og lys kit , og endelig til den anden lys

Du skal bruge: .
Nøglehullet sav eller kniv
. Fisk bånd til gevindskæring kabel .
To -leder ikke-metalliske kabel .
To-leder BX -kabel.
Skruetrækker .
Switch .
Elskab.
Fan stativ .
Lampen .
Stativ junction bokse og monteringsudstyr .
Elektriske stik .
Drywall patch -kit .


1 .
Skær væg og loft åbninger , hvor du vil placere kontakten , ventilator og lys stativ . Cut anden lille åbning , hvor loftet og væggen deltage direkte over hullet til kontakten .
2 .
Fjern sokler mellem kontakten hullet og strømforsyningen beholderen . På gulvniveau under kontakten hullet og beholder skære små adgang huller til at køre kabel .
3 .
Installer switch box på væggen , og ventilator og armatur hardware i loftet . String bandage barer mellem loftsbjælker og vedlægge en armatur junction boks til hver bar . Fjern strømforsyningen beholderen ud af æsken , så du kan tråd elektrisk kabel .
4 .
Kør ledninger til blæseren . Fodre fisk båndet gennem kontakten loft-væg adgang hul og gevind båndet over loftet til ventilatoren samleboksen . Fastgør kablet til slutningen af fisk tape på ventilatoren kassen og træk den tilbage mod adgang hul . Drop kablet ned til switchen kassen .
5 .
Kør kabel til lampen fra blæseren . Der vil nu være to par sorte og hvide ledninger på blæseren og et enkelt par af sorte og hvide ledninger på lampen .
6 .
Ledningen fra strømkilden til kontakten ved at droppe BX kablet ned til gulvet adgang hullet og kører kablet i mellemrummet mellem gips og gulvet og op til kontakten . Kontaktboksen nu har to sæt af sorte og hvide ledninger .
7 .
Gør ledningsforbindelser . Tilslut den sorte ( varm ) ledninger ved kontakten til messing terminaler på kontakten . Tilslut det hvide ( neutral ) ledninger sammen . På fan boksen forbinde alle de sorte ledninger og den røde ledning , der fører til fan lys kit . Gør det samme med den hvide ledninger . På lampen boksen Tilslut den sorte og hvide ledninger til lampen og jord armaturet på samleboksen .
8 .
Sæt den sorte og hvide ledninger til stikkontakten . Hvis begge terminaler på beholderen allerede er fyldt , lave en " grisehale " ved at koble et sæt af sort og hvid tråd og er knyttet korte ledninger til stikkontakten terminalerne . Fastgør andre ledninger til slutningen af grisehale . Tilslut ikke mere end én ledning til en terminal .
9 .
Fastgør kontakten til sin kasse og erstatte beholderen i sin boks . Patch drywall hullerne med en gipsvæg lappe kit .

gode råd og advarsler


 • Brug metal-kappe BX kabel for beholderen-til- skifte linje for at beskytte ledningerne skaden ved en Baseboard afsluttende søm .
 • Anden Artikel

 • hvordan man kan gøre dekorative kranse fra skaller - muslingeskal krans
 • hvordan man bruger en computer til at styre husholdningsapparater
 • udvendige hus maling farver
 • hvordan man bruger geometri til at bygge en pergola
 • kreative toppers for dækketøj
 • hvordan man kan male væggen stof
 • hvordan man sand æggeskal male
 • japansk gobelin fakta
 • hvordan man kan identificere Salem kina mønstre
 • hvordan man kan hænge en metal billede collage
 •