kan jeg konvertere en gas lampe indlæg til elektrisk ?

kan jeg konvertere en gas lampe indlæg til elektrisk ?Der er intet som den charme af antikke gaslamper . Den elegance af deres design , ofte med mundblæste glaskugler , er ikke ofte, gentaget i moderne lysarmaturer . Gas lamper er i stigende grad deaktiveret, fordi de er dyre at vedligeholde og drive som naturgas stiger . Den gode nyhed er, at der er lav spænding elektriske konvertering kits , der kan give nyt liv til inventar og gør dem praktisk at fungere, når hooked til enten en timer eller fotocelle

Tjek for Historical Preservation Ordinances

Kontroller, at du ikke begrænset eller forbudt fra at konverteringen . Hvis du bor i en ældre hjemme eller nabolag der kan ved bevarelse af historiske bygninger ordinanser beskytte gaslamper , og du kan være nødvendigt at søge en varians eller anden form for tilladelse .

Deaktiver og Skil

Deaktiver gassen forbindelse til den linje, der lampen ved kilden . Klippes ud og kassere eller genbruge overskydende rør . Skil lampens gas stativ komponenter med omhu . Bevar struktur og Glaskuglen . Overveje at sælge nogen bearbejdning dele til en lampe restaurering virksomhed eller en online- salg eller auktion websted .

Gendan polak

Erstat , reparation og lakering af masten og enhver metalkomponenter af let struktur at genoprette sin integritet . Fjern eventuelle korrosion . Bor et hul til en fotocelle , hvis ønsket at tænde lyset på ved skumringstid og slukker ved daggry . Prime med en rust hæmmende primer . Følg med to lag en rustfri finish .

Køb Conversion Kit

Besøg en belysning forhandler for at se om de har eller kan bestille 24- volt konvertering kits til dig eller shoppe online . De bedste muligheder er 24- volt lavspænding tilpasninger , der bevarer den gas lys look . Du vil også nødt til at købe lav spænding ledninger, en transformer og timer , hvis det ønskes .

indhentning af tilladelser og installere komponenter

Lav spænding belysning er normalt ikke underlagt mange bygningsreglementer , men indhente alle nødvendige tilladelser og følge retningslinjerne henblik på nedgravning af ledning fra transformeren til og op på indersiden af stangen til den nye elektriske stativ . Saml og wire den nye lav spænding elektriske stativ og fotocellen ( hvis du bruger en ) ifølge de instruktioner , der følger med konvertering kit . Tilslut ledning til transformer ( og timer , hvis det ønskes , og ikke bruger en fotocelle ) . Installer pærer . Test at armaturet virker , og sørg for at placere din finger hen over fotocelle , hvis du bruger en .

har installations Inspiceret

Har installation og elektriske forbindelser inspiceret , hvis det er påkrævet , før begrave ledninger . Har den historiske bevarelse myndighed godkende , at det nye lys i overensstemmelse med en afvigelse det kan have udstedt . Du ønsker måske at weatherize enhver opadgående vender dele af lyset med silikone eller lignende materiale .

Anden Artikel

 • hvordan man kan lave hængende tulipaner
 • maling farver & stemninger
 • hvordan man kan genbruge glas til noget sødt
 • maling ideer til en kvadratisk rum
 • badeværelse ideer til et laminat gulv
 • DIY stof vindue arch
 • retninger for skål perle dekoration
 • Vinduet der dækker ideer til rum med høje lofter
 • hvordan man bruger mælk male på malede paneler
 • land veranda udsmykning idéer
 •