komponenter i en petroleum lanterne

komponenter i en petroleum lanternepetroleumslamper dato til det niende århundrede . Selv brugt mindre end de engang var , petroleumslamper stadig bevarer deres popularitet på grund af den elegance , de kan bringe til en husstand . Moderne versioner af petroleumslamper ikke vises, før det 19. århundrede og er stadig brugt i dag . Forståelse af dele, der tillader disse lamper at arbejde med til at værdsætte deres indviklede natur og historie .

Brændstoftank Wick

I væge lamper --- den type petroleumslampe , der vises ligner et brændende lys --- vægen er tændt , der er delvist nedsænket i benzintanken . Vægen normalt opretholder evnen til at kunne justeres , så du kan brænde mere eller mindre brændstof , hvilket resulterer i en højere eller lavere flamme . Den petroleum ( en paraffin stof ) er udarbejdet gennem vægen ved brug af kapillær aktion og er gemt i en brændstoftank i bunden af lampen .

Glas Skorsten

Glasset dækker --- almindeligvis omtales som glasset skorstenen --- omgiver flammen at petroleumslampe producerer . Formen af skorstenen synes usædvanlige --- smallere mod toppen. De fleste mennesker genkender petroleumslamper baseret på deres usædvanlige glas form .

Den smalle åbning af skorstenen giver væsentlige struktur for et udkast til at forekomme , så flammen til at brænde ordentligt . Ud over at blive blæst ud let , kan åbne ild ikke give den samme grad af ilt på flammen at skorstenen kan . Det betyder, at åben ild ikke vil producere den samme type af skarpt lys, petroleum lanterner producerer .

Mantle

Alternativ til vægen lygte kappe lamper , en anden version af petroleum Lygten . Han endnu ud fra en cirkulær væge , men er denne væge placeret i en kappe lavet af thorium , som lyser , når flammen er tændt . Mantle lamper er kendt for at være meget lysere end de traditionelle petroleumslamper , samt bruge mere petroleum .

Pressure Lamper

Et andet alternativ stil petroleumslamper er pres lamper . Disse lyskilder har stadig de traditionelle brændstoftanken nederst , men de indeholder også en pumpe , som placerer pres på petroleum , forvandler den til damp . Disse typer af lamper er udformet forskelligt og indeholder en smal hule rør , der løber til toppen af lampen , som giver kondenserede damp til at flyde til toppen , hvor lyset er . Toppen af en tryksat lampe kaldes en " flue ".

Forskellen i tryk lamper og kappe lamper er , at presset lamper varme et stof pose, der indeholder kemikalier --- dette skaber deres lyse udseende .

Anden Artikel

 • hvordan man etablerer en skærm til brugerdefineret draperier
 • hvordan man kan tegne en plantegning for re- arrangere og dekorere værelser
 • metallak ingredienser
 • hvordan man bruger en plisseret Valance hæftepistol
 • hvordan man kan dekorere med antikke grydelapper
 • hvordan man kan vælge farve og indretning til rummet af dit hus
 • ideer til sengetøj
 • hvordan man kan gøre bæger top forhæng
 • hvordan man kan trimme omkring indvendige søjler
 • hvordan man laver en Nag Champa stearinlys
 •