kreative måder at opdele rummet i en studio lejlighed

kreative måder at opdele rummet i en studio lejlighedDu skal bruge:
Pencil
. Papir .
Skraldeposer .
Hængende holdes nede .
Fad .
Lagerbeholdere .

Studio lejligheder tilbyder en intim og hyggelig hjem mulighed. I mange større byer , hvor boliger er dyre , studio lejligheder tilbyder en overkommelig løsning for enlige eller par . Definere det lille fysiske rum af en studiolejlighed er ofte en udfordring , men kan tilføje tegn til rummet og øge dens funktionalitet . Der er mange måder at opdele rummet i studiet lejligheden , som ikke vil bryde bank .

Reoler

En åben reol definerer studiolejlighed plads uden at blokere lys til dele af lejligheden. Placer den åbne reoler , hvor en mur kunne gå til at definere soveværelse af studiet . Dette giver lidt privatliv til soveværelset området og samtidig bevare det åbne fornemmelsen af studiet grundplan . Du kan også placere stue møbler mod den modsatte side af reolsystem , så det føles mere forankret i stedet flyder i midten af rummet .

Folding Dividers

Folding rumdelere eller fritstående skærme er en anden mulighed for at dividere plads . Denne indstilling giver fleksibilitet , fordi du kan folde skærme eller skillevægge over til den side af lokalet let , hvis du ønsker at åbne plads . De er også dekorative , med mange forskellige stilarter og muligheder , som giver dig mulighed for at finde en skærm eller folde divider , der matcher din indretning .

Gardiner

Gardiner tilbyder en blød skillevæg til lejligheden . En stang hang på tværs af lokalet giver dig mulighed for at tegne tæppet efter behov . Det brede udvalg af materiale , stil og farve til gardiner gør det nemt at finde en løsning , der passer til stilen i lejligheden . En ren og skær gardin hjælper med at bevare det åbne følelse ved at lade lys til at filtrere igennem. Tungere gardiner tilbyde en mere konkret spaltning, men også blokere mere lys .

område tæpper

Area tæpper er en måde at visuelt opdele rummet uden at installere en fysisk barriere mellem de områder i lejligheden . Et stort område tæppe under stue møbler adskiller det fra soveværelse i hjemmet . Et område tæppe i en anden farve eller stil kan også gå i soveværelse for at få flere afsnit . Overvej stil i hjemmet , når du vælger tæpper .

Color

Hvis du ejer din studio lejlighed eller har mulighed for at male det , brug farver til at opdele lejligheden i funktionelle områder . Lyse farver er den bedste løsning , fordi de gør mindre rum føler større . Valg af farver inden for samme farve familie med et par nuancer forskel hjælper med at holde pladsen føler forenet samtidig give en subtil definition til de områder . Hvis du ikke kan male væggene , brug farvet eller mønstret stof paneler på væggene som en anden mulighed .

Anden Artikel

 • Polka Dot soveværelse ideer
 • hvordan man kan trimme og installerer keramiske fliser på trappetrin
 • hvordan du opgraderer armaturer til at sælge dit hjem
 • hvordan du opretter en hytte tema badeværelse design
 • kan du sætte flise på en stue væggen?
 • hvordan man kan hænge en slyngtråd vinholder
 • barok interiør design ideer
 • hvordan man kan afgøre omkostningen til at få laminatgulve i dit hus
 • hvordan man rent Pacific Coast puder
 • hvordan man kan fortælle tæppe kvalitet
 •