mad spisekammer ideer

mad spisekammer ideerEn velorganiseret og designet mad spisekammer vil ikke kun give dig et sted at opbevare ikke-fordærvelige fødevarer , men vil også bære indretning fra køkkenet frem til denne ekstra værelse . Selvom pantries har eksisteret i hundreder af år , først kendt som en smøragtig ifølge bemærkes historiker Catherine Seiberling Pond , er brugen ikke ændret . Når din pantry har let -at-finde mad og en behagelig design , vil du tilbringe din madlavning tid på at oprette et hurtigt måltid i stedet for at rode gennem fødevarer for at lede efter hvad du ønsker .

Organisation

Organisation er nøglen til en vellykket mad spisekammer . Tag alle dine mad ud af dit spisekammer og lægge det ud på diske og borde . Gå gennem de enkelte punkter og smid væk noget, der er udløbet . Hvis du finder mad , som stadig er frisk , men at du ikke har planer om at spise , læg det til side til at give det væk til en velgørende organisation .

Som du sætte alting tilbage i dit spisekammer , adskille mad baseret efter deres art eller anvendelse . Sæt gerne fødevarer sammen for at spare plads og gøre det lettere at finde . Sted konserves på en hylde , der er højt nok til at rumme to eller tre dåser stablet oven på hinanden .

Start en hylde , der afsættes til korn såsom korn , havre , ris og pasta . Placer disse emner på et højere hylde for at holde dem uden for rækkevidde af vedvarende fejl og skadedyr . Sætter større objekter såsom korn-kasser i ryggen af hylderne og mindre ting foran , så du kan se alt på én gang .

Opbevaring

Selv dåser , krukker og kasser er nemme at stable i fødevarer pantry skabe og hylder , noget mad , er mindre let at opbevare . Suppe pakker og andre små , løse dele skal opbevares i kurve placeres på hylder . Kurve kan også bruges til at holde sække ting som ris , bønner og pasta for en bedre organisering .

Hvis du kører tør for plads på dit spisekammer hylder , købe et reolsystem, der hænger på indersiden af Den spisekammer døren . Bare sørg for , at døren kan lukke fast , mens der er fødevarer, der i denne ekstra lagerplads.

Décor

Selvom pantries er nyttige , fordi deres føde lagringskapacitet , kan de stadig har et unikt design, der matcher resten af køkkenet . Bring i farven fra væggene ved at male på hylderne i samme farve . For en nem-at-ren overflade , dækker toppen af fødevarer pantry hylder med selvklæbende hylde papir , der går godt med resten af rummet . Floral design arbejde godt for land indretning , mens nålestriber passer fint med elegante , moderne udseende .

Anden Artikel

 • hvordan man laver en familie værelse intim
 • hvordan man kan dekorere en girly soveværelse
 • trappe gulvtaeppetyper
 • hvordan man kan planlægge pendel belysning
 • instruktioner til spejl resilvering
 • hvordan man kan dekorere en victoriansk badeværelse
 • hvordan man kan købe vinyl gulv rester
 • interiør metallak ideer
 • hvordan du installerer 18x18 keramiske fliser
 • hvordan man bruger en brændeovn i boligindretning
 •