materialer til vinduet behandlinger

materialer til vinduet behandlingerWindow behandlinger omfatter alt, hvad der bruges på eller omkring et vindue som en skygge , sol beskyttelse eller dekoration . Mange forskellige materialer anvendes til fremstilling af vindue behandlinger og de alle udgør en anden udseende og stil . Når du planlægger nyt vindue behandlinger er det vigtigt at kende behandling tilgængelige materialer , så du kan få mest muligt informeret beslutning .

Tøj

Tøj er normalt det første materiale , som folk tænker på når de tænker på vinduet behandlinger . De fleste gardiner er lavet af en slags klud . De typer stof , der bruges , varierer dog meget . Bomuld er et populært , fordi det er billigt og kan holde en række forskellige former . Silke er et andet fælles valg , fordi det giver en kongelig udseende . Mange andre slags stof bruges også som : musselin , polyester , uld og selv bambusfibre

Træ

Træ bliver brugt til at lave flere forskellige slags vindue behandlinger . . Træ skodder anvendes til at dække enten inde eller uden for vinduerne . Træ er også bruges til at lave store lamel gardiner og vindue nuancer . Næsten enhver form for træ kan anvendes til dette formål . Kirsebær , eg , ceder og ahorn er fælles skoven vindue behandlinger .

Metal

Metal er normalt kun benyttes i blinde byggeri . Metal er brugt som et alternativ til den svage plast og bekostning af træ . Metal blinds arbejder meget , indtil de er bøjet . Bøjet metal persienner er svære at reparere .

Plastic

Plastic bruges som materiale for nuancer , persienner og skodder . Plastic skodder er robuste og kan laves i et væld af farver og teksturer . Plastic persienner er nogle af de billigste form for vindue behandling til rådighed . De kommer i mange farver til at matche ethvert dekorative tema . Plastic nuancer er lavet af tynde , fleksible plast og bruges ofte sammen med en anden form for vindue , der dækker såsom gardiner til at give ekstra solbeskyttelse .

Græsser

Græsser såsom hamp , jute , rør og små tændstik skov er almindeligt anvendt til nuancer som et alternativ til plast . Disse nuancer tilbyde fungerer samt design . Næsten enhver form for hård græs eller fibre kan anvendes . Disse græsser er ofte farves forskellige farver til at matche mange stilarter af indretning . Bambus er også bruges til at lave nuancer og blinds .

Vinyl

Vinyl er et fælles materiale ses i vinduet behandlinger . Det er billigt og fleksibelt og kan formes til næsten enhver form . Det er almindeligt at se vinyl nuancer , persienner og skodder . Vinyl kan farves til at matche næsten enhver farve .

Anden Artikel

 • hvordan man kan vinden en nøgle vægur
 • fordelene ved laminat trægulve i køkken
 • hvordan man kan male et værelse på en nem måde
 • om sikringsanlæg motion skum måtter
 • hvordan man kan genoprette flise
 • ideer til gamle træ vinduesrammer
 • Havestue gulve ideer
 • hvordan man kan tilføje rør til en dyne
 • Sådan at fortælle om dine gulve er laminatgulve eller ægte træ
 • vindue belægninger & isolering
 •