serviet udsmykning idéer med fyrrekogler & grønt

serviet udsmykning idéer med fyrrekogler & grøntPyntegrønt og fyrrekogler er populære udsmykning motiver året rundt , men især om vinteren feriesæsonen . Den naturlige elementer og diskrete farver fyrrekogler og pyntegrønt kompliment mange forskellige decors og er neutrale nok til ikke at kollidere med de fleste udsmykning smag . Der er flere måder at dekorere din servietter med fyrrekogler eller grønt , herunder ved hjælp af maling , syning eller anbringelse fundne genstande , eller dekorere servietter via brug af serviet ringe .

Udsmykning Med Paint

Brug stof maling til at dekorere servietter med silhuetter af fyrrekogler , grønt eller begge dele. Ud over at bruge naturlige naturtro toner såsom brune og grønne , brug metalliske eller abstrakt toner til silhuet elementerne . Farver som guld , sølv , orange eller rød arbejde godt .

Brug faktiske vegetation som frimærker for reproduktion af poster billedet på servietter eller pels tips af en pinecone med stof maling og rulle det på en serviet til et interessant mønster .

Pynt ved Montering emner

Pynt bleer ved at knytte fyrrekogler og grønt til servietten . Grønne såsom blade , kviste og blomster kan være syet på bleer til midlertidig udsmykning ved særlige lejligheder såsom bryllupper , Thanksgiving eller andre særlige lejligheder .

En anden mulighed er at knytte pinecone skalaer til servietter i dekorative mønstre ved hjælp af stof lim .

Dekorer via brug af servietringe

Opret servietringe med fyrrekogler eller grønt til en anden måde at dekorere din servietter . Du kan anbringe fyrrekogler eller grønne kviste til farverige bånd og binde bånd omkring en serviet .

Pynt allerede eksisterende metalliske servietringe ved at knytte fyrrekogler og planter ved hjælp af varm lim .

Bor huller gennem store pinecone skalaer ved hjælp af en lille Drillbit og link vægten ved hjælp af en snor til at skabe en ring , som du kan binde til servietten .

Braid lange grønne kviste eller vinstokke sammen om at skabe et vævet serviet ring .

Gør din servietter ligne blomster ved at folde servietten til et steg form og sikre den med blade . Den resulterende design kan vises i klar glas langs bordet .

stedet for at bruge faktiske fyrrekogler og grønne , kan du vælge en polymer ler til at formere grønne eller fyrrekogler . Du kan også trykke på grønt eller fyrrekogler i ler til at skabe en form . Stikke et hul gennem midten af ler for at skabe en perle og bager ler . String perlen på bånd eller elastik til at oprette en serviet ring .

Anden Artikel

 • design ideer til væg farvning
 • hvordan du installerer en gardinstang på en metaldør
 • hjem bar projekter
 • barok interiør design ideer
 • hvad man skal gøre med kvistvinduer plads i et badeværelse
 • hvordan man kan vise dine familie billeder for hyppige visning
 • hvordan man kan være klar til en strømafbrydelse eller elektriske fejl
 • hvordan man kan gøre malede trægulve
 • hvordan man kan gøre centerpieces med høje glas vaser
 • hvordan man kan male et værelse med tilstødende katedral lofter
 •