tapet stilarter

tapet stilarterTapet kan forvandle et rum med hvide vægge , der giver det dybde , varme og stil . Med sin oprindelse i det gamle Kina , senere vedtages og gjort populær i Europa , tapet i dag kommer i en bred vifte af stilarter . Tapet er let at installere ved hjælp af tapet lim og er også let at holde ren ved blot at tørre den ned . Vælge et tapet stil afhænger af rummet , din tematiske intentioner og din eksisterende indretning .

Classic Styles

Classic tapeter har typisk mønstre , der er baseret på naturlige former , såsom planter og blomster og reference kunsthistoriske epoker og deres tendenser . Disse perioder , at mønstre er baseret på bl. a. Kunst Deco , Art Nouveau , victorianske og gotiske . Mønster styles paisley , fleur de lis og moire . Klassisk stil har ofte flotte farver og kan give et værelse en antik følelse.

Tropisk farver

En bred vifte af tropiske stil wallpapers er på markedet . Tropiske tapet har billeder af palmeblade , bananblade bambus , tropiske blomster , frugt , fugle og muslingeskaller . Nogle tropiske tapet stilarter også scener fra havet landskaber og vil skabe følelsen af et vægmaleri . Tropisk stilarter varierer i kompleksitet , fra simple , to-tone mønstre til mere komplekse , frodige skove af farver og billeder . Brug tropiske stilarter til gennemsyre et værelse med en følelse af det eksotiske.

moderne stilarter

Contemporary tapet er ofte slanke , minimal og bruger abstrakte designs og mønstre . Moderne stil omfatter metallisk nålestriber , diamanter eller brikker , simpel sort og hvid blomstret design , asiatiske infusion , og selv zebra stribe mønstre . Giv et værelse en chik, urban føler med moderne stilarter .

Vintage Styles

Throw-backs til de 40 's , 50 's og 60 's , faktiske vintage tapeter kan findes fra specialitet leverandører eller tapet til efterligne vintage stilarter er bredt tilgængelige . Fra dæmpede toner og blomsterarter vignetter af 40 's tapet til guld , grønne og krum design af de 60 's , har vintage stil mønstre , farver og teksturer , der vil bringe en følelse af nostalgi til midten af det 20. århundredes amerikanske historie til ethvert rum .

Land-vestlige stilarter

varme toner og rustikke mønstre og billedsprog er kendetegnende for landet vestlige stilarter . Land-vestlige stilarter kan have simple mønstre som dem, der foretages for at efterligne teksturen og udseendet af rå træ , eller kan tematisk med billeder af cowboys , kaktus , lassos eller dyr, herunder heste , hjorte , ænder eller prærieulve . Vend dit hus til en ranch med land-vestlig stil tapet .

Anden Artikel

 • fugl feeder maling ideer
 • let rettelser til køkkenskabe
 • skridt til at gøre et vindue gesims bestyrelse
 • beadboard installationstips
 • klovn centerpiece fødselsdag ideer
 • hvordan man kan passe trappe tæpper
 • american koloniale hus stilarter
 • hvordan man vælger badekar vandhaner
 • hvordan man kan helbrede maling på læder
 • hvordan man finder den rigtige størrelse billedet for over en sofa
 •