typer af flise bordplader

typer af flise bordpladerValg bordplader bør være en sjov , godt informeret, og enkel hjem forbedring beslutning . Under hensyntagen til udseendet og fornemmelsen af dit hus , er der et par forskellige typer af flise , der er tilgængelige , afhængigt af dine præferencer. Forståelse af fordele og ulemper ved hver type vil hjælpe dig enormt inden du gør ethvert hjem udsmykning afgørelse .

keramiske fliser

En af de mest almindeligt anvendte former for flise keramiske fliser . Det kan tilføje en smuk og kreativ se til en husstand --- kommer i næsten enhver form , design og farve tænkelige . Keramisk er et blødt materiale i forhold til andre typer af flise og er skabt af ler , der er blevet fyret og glaserede . Keramiske fliser er ikke uden sine fejl , men-enhver hårdt ramt kan potentielt chip keramiske fliser , efterlader et meget uattraktivt look .

Porcelæn Tile

Lavet af ler , porcelæn fliser har en lav vandabsorption sats , hvilket gør det meget tæt . Denne tæthed er det, der gør porcelæn mere holdbart end keramiske fliser . Hvis du har en familie, som er ru på bordplader , kan holdbarheden ofte vise sig at være en afgørende faktor. Selv porcelæn ligner keramiske fliser , har tendens til at gennemsnittet en meget større størrelse pr flise-normalt omkring 11 til 14 inches firkantet . Porcelæn flise kommer i to typer : glaseret og gennem kroppen . Hvis glaserede fliser er tilhugget , og det efterlader en mærkbar mærke . Gennem -body porcelæn er skabt med den farve gennemtrængende hele flise , så den kan skæres eller tilhugget uden nogen mærkbar aftegninger .

Stone Flise

Stone flise tilbyder et strejf af elegance , og det bruges i mange øvre klasse hjem . Mest sten fliser er lavet af granit , og normalt gennemsnit 12 inches firkantet . Granit flise er en anden yderst holdbart mulighed for bordplader . Indimellem er sten fliser lavet af marmor , men marmor er langt dyrere og mere tilbøjelige til skade , da det er en blødere sten .

betonfliser

En ny tilføjelse til hjem-forbedring , har betonfliser for nylig blevet en meget populær type flise anvendes på bordplader . Den mest åbenlyse fordel af beton er dens holdbarhed . Snarere end den traditionelle , kedelige grå farve af beton , beton fliser kan være farvet til at matche næsten alt .

Anden Artikel

 • hvordan man kan gøre nat gardiner
 • hvordan man kan fortælle , hvad værdien er af pensioneret Limoges nipsting kasser
 • LED-lys bruges i plejehjem
 • funky vintage måder at dekorere gamle møbler
 • dekorative loft behandlinger
 • hvordan man bruger Rothko stil kunst
 • satin vindue behandlinger
 • hvordan man kan hænge en vinreol lavet af jern
 • hvordan man kan spraymaling gamle møbler
 • hvordan man kan sammenligne vinylgulve produkter
 •