udsmykning med Flagermuslygterne

udsmykning med Flagermuslygterne



Orkanen lamper er et unikt valg i udsmykning i , at de ikke længere er en nødvendighed i de fleste hjem rundt omkring i verden . Disse lamper , som en følge heraf tilskynde en snert af nostalgi og fremmaner visioner af kystnære retreats . Du kan fremhæve din personlige smag med orkan lamper , gøre dem til dejlige tilføjelser til stort set alle rum i dit hjem . Du kan bruge dem til deres praktiske funktionalitet eller blot for tiltalende æstetik , de føje til din indretning

Du skal bruge: .
Hot lim
Hot lim pistol .
Fine trådnet .
Silk orkideer .
Rocks .
Iriserende kugler .
Sand.
Muslingeskaller .
Star fisk .
Belysning komponenter.
Smal vase .


1 .
Det indlysende valg til orkan lamper er naturligvis , belysning . Hænge dem i din spisestue til romantisk belysning . De kan hænges fra hjørnerne af rummet eller på begge sider af dine vinduer eller væg spejl . Ajourføre dem med elektriske komponenter og derefter hænge dem over din morgenmad bar eller køkken ø tilføjer en varm og indbydende at se til rummet .
2 .
Fyld disse lanterner med sand og muslingeskaller fra din sidste tur til stranden . Du kan også fylde dem med sten indsamlet af dine børn eller med søstjerner . Sæt disse lamper fra den ende tabeller eller kommoder sammen med en samling af gammeldags fiskeredskaber eller sort og hvid billeder taget på stranden .
3 .
Konvertere en orkan lampe ind i en blomstervase . Indsæt en høj , smal vase eller glas i midten af lampen . Sørg for, glas eller vase er ca en tomme kortere end lampen . Fyld mellemrummet mellem glas og vase med iriserende glas kugler , farvet sand , eller perler . Fyld glasset med vand og sæt lange skyldtes blomster eller roser til en romantisk look og virkelig enestående kunstværk.
4 .
Tænd din nostalgisk Hurricane i et moderne kunstværk . Skær et stykke af oasis , der er omkring en tomme tyk og passer det ind i bunden af orkanen lampen. Hot lim det på plads. Placer glasset over skum . Sæt forsigtigt fine trådnet i lampen. Det bør ikke måle højere end lampen , men du ønsker at holde det tæt på samme højde . Nu sted hvid silke orkideer i mellem sølv mesh , så de titter lige over kanten af lampen . Placer disse på sofaborde eller bog hylder . Du kan endda male trådnet metallisk blå eller lilla til en dramatisk effekt .
5 .
Placer en søjle stearinlys i midten af orkanen Lygten . Wrap tørrede blomster og blade omkring basen . Indstil denne lanterne på din spisestue tabellen som et centralt .

Anden Artikel

 • hvordan man får maling til at obligation til gummi
 • hjemmelavet bog slutter
 • ideer til vedbend skål centerpieces
 • bedrooom udsmykning id¦er
 • geringssaven indstillinger til opskæring kransprofiler
 • hvordan man kan identificere antikke farvet glas skåret til klare
 • hvordan man vælger gardiner
 • hvordan man kan dekorere med beaded vindue behandlinger
 • hvordan man skaber unikke interiør design for tv-møbel
 • let udsmykning til maling gardiner
 •